- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 789 φορές
Μια τεράστια διαφορά στην προστασία από τα ετοιμόρροπα
Σε πρόσφατο ταξίδι μας στην Σμύρνη, διαπιστώσαμε ότι οι τοπικές ηγεσίες του τουρκικού κράτους λαμβάνουμε πιο αποτελεσματικά μέτρα από αυτά στην Βέροια και δη στην Ελλάδα.
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία μας η πρόσοψη ετοιμόρροπου σπιτιού και μάλιστα ελληνικό διατηρητέο στην Σμύρνη, είναι καλυμμένη με σιδερένιο πλέγμα. Έτσι επιτυγχάνεται διπλός στόχος. Και προστατεύονται οι διερχόμενοι από τυχόν πτώσεις δομικών (κ.λ.π.) υλικών και συνεχίζει να προβάλλεται η αρχιτεκτονική των παλαιών ελληνικών σπιτιών.
Εδώ όταν υπάρχει ένα ετοιμόρροπο παραδοσιακό σπίτι, τοποθετούνται λαμαρίνες, πλαστικά διχτάκια και πλαστικές λινάτσες.
Σχετικά Άρθρα
-
Ξηρολίβαδο: Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ημαθίας σε πυρκαγιά πάνω από τις ανεμογεννήτριες -
Σέλι: Έστησαν παράνομο κάμπινγκ μέσα στο δάσος, είχαν φιάλες υγραερίου για μαγείρεμα και άναβαν φωτιές -
Δήμος Νάουσας: Πληροφορίες και Μέτρα Προφύλαξης για τον Ιό του Δυτικού Νείλου -
Βέροια: Η «έξυπνη» διάβαση που νικήθηκε από το φυσικό αέριο



