- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 1181 φορές
Κατάπιε την γλώσσα του - Ελπίζουμε να αναγνωρίζει το λάθος του!!!
«Άποψή μας είναι ότι βιαστήκαμε να κάνουν τα εγκαίνια των ανακτόρων. Γιατί η όδευση μέχρι τα ανάκτορα δεν είναι ολοκληρωμένη. Και αυτό το ξέρουμε από πρώτο χέρι γιατί μας έχει ζητηθεί βοήθεια για να βγει ομαλή η κυκλοφορία και ομαλή ροή του κόσμο από το πάρκινγκ μέχρι τα ανάκτορα. Ίσως έπρεπε να γίνουν ακόμη κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν και μπορούν να αφορούν το εύρος του δρόμου ή την βατότητα του δρόμου, ιδιαίτερα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες».
Ταδε έφη ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε. Και κάποιος παριστάμενος Δημοτικός Σύμβουλος …κατάπιε την γλώσσα του γιατί πριν δύο μήνες περίπου χλεύασε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας με το οποίο καταδεικνύονταν ατέλειες και παραλείψεις που υπάρχουν, ακόμα και σήμερα, στα ανακατασκευασμένα ανάκτορα του Φιλίππου Β΄.
Προφανώς ο άνθρωπος επηρεάστηκε από άλλους και εξέφρασε άτοπες εκφράσεις και απόψεις για εκείνο το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Βέροια».
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (29/4/24)
Σχετικά Άρθρα
-
Ξηρολίβαδο: Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ημαθίας σε πυρκαγιά πάνω από τις ανεμογεννήτριες -
Σέλι: Έστησαν παράνομο κάμπινγκ μέσα στο δάσος, είχαν φιάλες υγραερίου για μαγείρεμα και άναβαν φωτιές -
Δήμος Νάουσας: Πληροφορίες και Μέτρα Προφύλαξης για τον Ιό του Δυτικού Νείλου -
Βέροια: Η «έξυπνη» διάβαση που νικήθηκε από το φυσικό αέριο



