- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 1499 φορές
Θετικά δείγματα από τη νέα διοίκηση της Τροχαίας Βέροιας
Αποφασισμένος να βάλει τάξη σε κάθε είδους παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι ο νέος Διοικητής της Τροχαίας Αστυνόμος Α΄ Θωμάς Νιώπας.
Ένα πρώτο δείγμα έρχεται από τις δέκα πρώτες μέρες από την ανάληψη καθηκόντων του, σε ότι αφορά τους ελέγχους οχημάτων που προκαλούν θορύβους.
Όπως πληροφορηθήκαμε, επιβλήθηκαν παραβάσεις συνολικά σε 86 οχήματα και συγκεκριμένα 27 παραβάσεις σε αυτοκίνητα και 41 σε μοτοσυκλέτες για έλλειψη σιγαστήρα στην εξάτμιση. 11 παραβάσεις σε αυτοκίνητα για χρήση μουσικής σε υψηλή ένταση. 4 παραβάσεις σε αυτοκίνητα και 3 σε μοτοσυκλέτες για επικίνδυνη οδήγηση.
Στις προαναφερόμενες παραβάσεις συμπεριλαμβάνονται 7 που βεβαιώθηκαν στη Μελίκη και 14 στο Μακροχώρι.
Πέραν αυτών, είναι πλέον αισθητή η παρουσία της Τροχαίας στο κέντρο της πόλης με δύο μοτοσυκλέτες να βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, ενώ παράλληλα «ενεργοποιήθηκε» η συνεργασία με την δραστηριοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας προς τον σκοπό αυτό.
Είναι οφθαλμοφανές πως αυτό είναι …έργο Θωμά Νιώπα.
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ"
Σχετικά Άρθρα
-
Ξηρολίβαδο: Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ημαθίας σε πυρκαγιά πάνω από τις ανεμογεννήτριες -
Σέλι: Έστησαν παράνομο κάμπινγκ μέσα στο δάσος, είχαν φιάλες υγραερίου για μαγείρεμα και άναβαν φωτιές -
Δήμος Νάουσας: Πληροφορίες και Μέτρα Προφύλαξης για τον Ιό του Δυτικού Νείλου -
Βέροια: Η «έξυπνη» διάβαση που νικήθηκε από το φυσικό αέριο



