ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 13/10/16

Inferno

(Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ & ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ)

Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία:  Ρον Χάουαρντ

Σενάριο:  ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ & ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΕΠ

Ηθοποιοί:  Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ίρφαν Καν, Ομάρ Σι, Μπεν Φόστερ, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν

Μια δεκαετία μετά τον «Κώδικα Ντα Βίντσι», ο Ρον Χάουαρντ και ο Τομ Χανκς επιστρέφουν για να δώσουν συνέχεια στους «θρύλους» του Νταν Μπράουν

Στο επίκεντρο της ταινίας βρίσκεται ένα σκοτεινό δίλημμα: «Υπάρχει ένας διακόπτης. Εάν τον πατήσεις, ο μισός πληθυσμός της Γης πεθαίνει. Αλλά εάν δεν το κάνεις, σε 100 χρόνια το ανθρώπινο είδος θα έχει αφανιστεί».

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ επιστρέφει, σκηνοθετώντας το πρόσφατο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν (Κώδικας Da Vinci), που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκντον (τον οποίο ερμηνεύει ξανά ο Τομ Χανκς) σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη. Όταν ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκντον ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Σιένα Μπρουκς Brooks, μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνομωσία.

Trailer:

ΕκεΙνη (Elle)

*** Υποψηφιότητες για OSCAR ***

Ώρες προβολών: 21.15

Η καλύτερη, μέχρι σήμερα, ταινία του Πολ Βερχόφεν που ξεσήκωσε κοινό και κριτικούς στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών.

Σκηνοθέτης: Πολ Βερχόφεν

Γαλλογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Πολ Βερχόφεν με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Λοράν Λαφίτ, Αν Κοσινί, Σαρλ Μπερλίνγκ

Απενοχοποιημένο, αστείο,πολιτικό και σέξι, το «Elle» είναι το (κατάμαυρο) έργο ενός master που φλέρταρε σε όλο του το έργο με τα όρια του mainstream και η ταινία με την καλύτερη ερμηνεία της Ιζαμπέλ Ιπέρ ever.

Η Μισέλ μοιάζει ατρόμητη. Επιτυχημένη επιχειρηματίας, φέρνει την ίδια δυναμική και στην προσωπική της ζωή. Η ζωή της θα αλλάξει δια παντώς όταν θα δεχτεί επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Αναζητά με μανία τον άντρα που εισέβαλλε στη ζωή της, και το παιχνίδι που προκύπτει ανάμεσα τους, μπορεί να βγει εκτός ελέγχου ανά πάσα στιγμή.

Trailer:

ΠΕΛΑΡΓΟΙ (ΜΕΤΑΓΛ.) - STORKS   (ΜΕΤΑΓΛ. στα ΕλληνικΑ)

Ώρες προβολών: 18.15

Σκηνοθεσία:  ΝΙΚ ΣΤΟΛΕΡ ΝΤΑΓΚ ΣΟΥΙΤΛΑΝΤ

Σενάριο:  ΝΙΚ ΣΤΟΛΕΡ

Ηθοποιοί:  ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ, ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΛΕΣΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό - κοριτσάκι. Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria