ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 22/09/16

ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΖΕΤ ΤΖΟΟΥΝΣ - BRIDGET JONES'S BABY

Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία:    ΣΑΡΟΝ ΜΑΓΚΟΥΑΪΡ

Σενάριο:          ΕΛΕΝ ΦΙΛΝΤΙΝΓΚ & ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ

Ηθοποιοί:        ΡΕΝΕ ΖΕΛΒΕΓΚΕΡ, ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΠΑΤΡΙΚ ΝΤΕΜΠΣΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Έτοιμοι για γεννητούρια; Οι περιπέτειες της Βρετανίδας δημοσιογράφου Μπρίτζετ Τζόουνς, συνεχίζονται, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρό της να γίνει μάνα επιτέλους παίρνει σάρκα κι οστά. Κι αυτή τη φορά θα... εγκυμονεί (όχι κινδύνους ενός κακογραμμένου σεναρίου, ευχόμαστε). Οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως «Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Μαρκ Ντάρσι», κι ο νέος ανταγωνιστής του Μαρκ, είναι ο Τζακ, δηλαδή ο Πάτρικ Ντέμπσι, με τον οποίο η Μπρίτζετ, μετά το χωρισμό της από τον Μαρκ, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως, ίσως, αυτός να είναι ο ιδανικός, για να διαπιστώσει γρήγορα πως έχει μείνει έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια ερωτική συνεύρεση με τον Μαρκ.

Επίσημο site: http://www.bridgetjonesmovie.com

ΚΑΙ ΟΙ 7 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ - THE MAGNIFICENT SEVEN

Ώρες προβολών: 21.15

Σκηνοθεσία:  ΑΝΤΟΥΑΝ ΦΟΥΚΟΥΑ

Σενάριο:  ΑΚΙΡΑ ΚΟΥΡΟΣΑΟΥΑ & ΣΙΝΟΜΠΟΥ ΧΑΣΙΜΟΤΟ

Ηθοποιοί:  ΒΙΝΣΕΝΤ ΝΤ' ΟΝΟΦΡΙΟ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΝΤΕΝΖΕΛ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΙΘΑΝ ΧΟΚ, ΜΠΙΟΥΝΓΚ-ΧΟΥΝ ΛΙ, ΠΗΤΕΡ ΣΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΜΑΝΟΥΕΛ ΓΚΑΡΣΙΑ ΡΟΥΦΛΟ, ΜΑΡΤΙΝ ΣΕΝΣΜΙΕΡ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Boge (Peter Sarsgaard), οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες – ο Sam Chisolm (Denzel Washington), ο Josh Farraday (Chris Pratt), ο Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), ο Jack Horne (Vincent D’Onofrio), ο Billy Rocks (Byung-Hun Lee), ο Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) και ο Red Harvest (Martin Sensmeier). Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ- THE SECRET LIFE OF PETS

(ΜΕΤΑΓΛ στα Ελληνικά)

Ώρες προβολών: 18.30

Από τους δημιουργούς των Minions, έρχεται το "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" (The Secret LIfe Of Pets)

(Μαζί με την ταινία Μπάτε Σκύλοι Αλέστε-The Secret Life Of Pets που παίζεται από σήμερα, μη χάσετε το μικρό ταινιάκι "Τα Minions Κηπουροί"!

Να είστε στην ώρα σας για να μην το χάσετε!)

Σκηνοθεσία:  Κρις Ρενό, Γιάροου Τσένεϊ

Ηθοποιοί:  Λουις Σ.Κ., Έρικ Στόουνστριτ, Κέβιν Χαρτ, Έλι Κέμπερ, Λέικ Μπελ, Τζένι Σλέιτ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Σε μία γεμάτη θόρυβο και κίνηση πολυκατοικία του Μανχάταν, η πραγματική μέρα ξεκινά όταν τα δίποδα φύγουν για τη δουλειά και το σχολείο. Τότε τα κατοικίδιά τους ξεκινούν την δική τους ρουτίνα: αράζουν κουτσομπολεύοντας τους ιδιοκτήτες τους, προβάρουν τρόπους να ζητούν λιχουδιές, ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Ο Μαξ, ένα πνευματώδες τεριέ που θεωρεί ότι είναι τα πάντα για την ιδιοκτήτριά του, βλέπει την βολεμένη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκείνη φέρνει σπίτι τον Ντουκ, έναν τεράστιο σκύλο που αμέσως τον ανταγωνίζεται. Μετά από μια παρεξήγηση, οι δυο τους βρίσκονται ελεύθεροι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν εχθρό που θα τα βάλει με την ανθρωπότητα!

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria