ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 27/08/15

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ  -  MISSION: IMPOSSIBLE ROGUE NATION

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΣΑΪΜΟΝ ΠΕΓΚ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Είστε έτοιμοι; Αν ναι… κανείς δε φέρει ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει, καθώς ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει και, μαζί του, η πέμπτη κινηματογραφική ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο Τομ Κρουζ, σε εξαιρετική, όπως πάντα, φόρμα, συμμετέχοντας, ο ίδιος, στα stunts των περισσότερων επικίνδυνων σκηνών, ξαναβρίσκει τον Τζέρεμι Ρένερ και τον Σάιμον Πεγκ, και η ομάδα έχει τον βραβευμένο με Όσκαρ Κρίστοφερ ΜακΚουάρι να ενορχηστρώνει άψογα τα απαιτητικά γυρίσματα!

BARBIE Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ & Η ΡΟΚ ΣΤΑΡ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Ετοιμαστείτε για τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς!

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA