ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 25/06/15

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΓΕΝΕSYS 3D/2D

Ώρες προβολών: 19.15 σε 3D, 22.00 σε 2D

Ηθοποιοί: ΤΖΕΙ ΚΟΡΤΝΕΪ, ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ , ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΛΑΡΚ , ΤΖΕΪ ΚΕΪ ΣΙΜΟΝΣ, ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ, ΜΠΙΟΥΝΓΚ-ΧΟΥΝ ΛΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μια από τις σημαντικότερες και πιο εμπορικές περιπέτειες φαντασίας όλων των εποχών επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα και σε εντυπωσιακό 3D. Εγκαινιάζεται έτσι η αρχή μιας τριλογίας του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ, με πρωταγωνιστή και πάλι τον «Φύλακα» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τον Τζέι Κόρτνεϊ στο ρόλο του Κάιλ Ρις που «ταξιδεύει» στο παρελθόν, και συγκεκριμένα σε ένα παραλλαγμένο 1984, για να προστατέψει τη μητέρα του Τζον Κόνορ, Σάρα (την «Καλίσι» της τηλεοπτικής επιτυχίας Game of Thrones), αλλά και να επανακαθορίσει το μέλλον.

Το σενάριο υπογράφουν η ελληνικής καταγωγής Λέτα Καλογρίδη, σεναριογράφο της ταινίας Το Νησί των Καταραμένων-Shutter Island κι ο Πάτρικ Λουσιέρ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Άλαν Τέιλορ του Thor 2 και της θεαματικής τηλεοπτικής υπερπαραγωγής Game of Thrones. Ένας συνδυασμός που θα καταστήσει υπερθέαμα αυτήν την αναβίωση ενός από τους χαρακτηριστικότερους και πλέον δημοφιλείς κινηματογραφικούς χαρακτήρες.
Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA