ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 11/12

ΠΑΝΤΙΓΚΤΟΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17.30

Ο παραγωγός του “Harry Potter” μαζί με τους δημιουργούς ειδικών εφέ του “Gravity” μας στέλνουν ένα δώρο έκπληξη… Τον υπέροχο κ. Πάντινγκτον!

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι αυτό που φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν, οι οποίοι αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ) θα αποφασίσουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του προσωρινή διαμονή στον παράδεισο. Όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη νέα αυτή συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που το σπάνιο αρκουδάκι θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων.

ΚΟΥΜΠΑ: ΜΙΑ ΖΕΒΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17.30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, ακόμα και στην περίπτωση μιας ζέβρας. Ο Κούμπα είχε την ατυχία να γεννηθεί με τις μισές του ραβδώσεις κι έτσι, το προληπτικό κοπάδι του τού αποδίδει την ξαφνική ξηρασία που έχει πλήξει την περιοχή. Η νεαρή ζέβρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει, για να βρει τον θρυλικό νερόλακκο, όπου οι πρώτες ζέβρες απόκτησαν τις ρίγες τους.

Στο ταξίδι του αυτό, ο Κούμπα θα έχει για συνοδοιπόρους μία θρασύτατη αντιλόπη και μία φανταχτερή στρουθοκάμηλο, ενώ θα γνωρίσει ένα σωρό εκκεντρικούς χαρακτήρες. Η πραγματική πρόκληση θα έρθει, όταν στον δρόμο του εμφανιστεί μια άγρια λεοπάρδαλη.

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ 2 (DUMB AND DUMBER TO)

Ώρες προβολών: 21.30

(συνεχίζει για  1 ακόμη εβδομάδα)

Η νο1 κωμωδία σε όλο τον κόσμο που ¨σπάει ταμεία¨.

Ηθοποιοί: ΤΖΕΦ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΚΑΘΛΙΝ ΤΕΡΝΕΡ, ΤΖΙΜ ΚΑΡΕΪ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Το ανεπανάληπτο δίδυμο των Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς επιστρέφει , μετά από δύο δεκαετίες, στο σίκουελ του ασύλληπτα αστείου ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ (1994) και καταθέτουν το αστείρευτο κωμικό τους ταλέντο σε μια εξίσου απολαυστική, ανατρεπτική και ιερόσυλη κωμωδία. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν και πάλι οι αδελφοί Φαρέλι, το καστ συμπληρώνει η μοιραία Κάθλιν Τέρνερ και η νέα συνάντηση των δύο αστείων κινηματογραφικών φίλων υπόσχεται να είναι ακόμα πιο διασκεδαστική από την πρώτη.

Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια, οι καλόκαρδοι, αν και όχι ιδιαίτερα έξυπνοι, κολλητοί ξαναβρίσκονται. Αυτή τη φορά, ο Χάρι Dunne (Τζεφ Ντάνιελς) και ο Λόιντ Κρίστμας (Τζιμ Κάρεϊ) αναζητούν τη χαμένη από καιρό κόρη του Χάρι. Ο Λόιντ εντωμεταξύ, είναι και πάλι ερωτευμένος.

ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ  (ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ)

Ώρες προβολών: 19.30

(συνεχίζει για  1 ακόμη εβδομάδα)

Σενάριο / Σκηνοθεσία::ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ

Ηθοποιοί:   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ

Η ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, έχει μεταφερθεί σε ένα πλούσιο κινηματογραφικό παζλ χαρακτήρων και καταστάσεων. Στόχος του στη δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά ήταν να “ξεδιπλώσει” την ιστορία σε μια εμπειρία που απορροφά και παρασύρει το θεατή σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα που τον προτρέπουν να αναζητήσει και τις δικές του αλήθειες. Η αφήγηση γίνεται σε δύο χρόνους, της μνήμης και του παρόντος, ενώ η ιστορία έχει εμπλουτιστεί με χαρακτήρες, τοποθεσίες και γεγονότα που δίνουν στην ταινία επιπλέον δυναμική και κρατάνε αμείωτη την περιέργεια και το ενδιαφέρον. Η συνεχής δράση περνάει από το γέλιο στη συγκίνηση, από την αποκάλυψη στην αναζήτηση της αλήθειας, υποκειμενικής και αντικειμενικής.

Η ΕΞΟΔΟΣ: ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ  (EXODUS: GODS AND KINGS)

Ώρες προβολών: 19.00 και 21.45

Σκηνοθεσία:  ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ

Σενάριο:  ΑΝΤΑΜ ΚΟΥΠΕΡ, ΜΠΙΛ ΚΟΛΑΖ, ΤΖΕΦΡΙ ΚΕΪΝ, ΣΤΙΒΕΝ ΖΕΪΛΙΑΝ

Ηθοποιοί:  ΑΑΡΟΝ ΠΟΛ, ΤΖΟΕΛ ΕΝΤΓΚΕΡΤΟΝ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ, ΣΙΓΚΟΥΡΝΙ ΟΥΙΒΕΡ, ΜΠΕΝ ΚΙΝΓΚΣΛΕΪ

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ, Ρίντλει Σκοτ, επιστρέφει με μια επική κινηματογραφική περιπέτεια γεμάτη τελευταίας τεχνολογίας οπτικά εφέ και αμίμητες τρισδιάστατες αναπαραστάσεις.

Στο επίκεντρο της συγκλονιστικής ιστορίας, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ (Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ, THE FIGHTER, ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ), ως ένας αξιοσημείωτα θαρραλέος άνδρας, δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της ιστορίας, οδηγώντας 400.000 σκλάβους ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωση τους.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA