ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 23/10/2014

ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΚΟΥΤΑΚΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) THE BOXTROLLS - Ώρες προβολών: 17.30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Η Laika, που κάνει μοναδικά animation και υπογράφει από τα πιο έξυπνα stop motion, μας φέρνει άλλη μια συγκινητικά αστεία ταινία.

Βασισμένη στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Άλαν Σνόου, “Here Be Monsters”, η ταινία διαδραματίζεται στην πόλη Tυρογεφύρι. Κάθε βράδυ, τα τερατοκουτάκια, σκανδαλιάρικα και κάπως χαζούλικα τρολς, βγαίνουν για να κλέψουν διάφορα άχρηστα αντικείμενα, καθώς και τα παιδιά της πόλης όπως φημολογείται.

Για ένα μικρό ορφανό αγόρι όμως, αυτά τα τερατοκουτάκια είναι η μόνη του οικογένεια, και θα κάνει τα πάντα ώστε ο κόσμος να μάθει πόσο καλόκαρδα και αξιαγάπητα είναι, παρά τη δυσφήμιση τους.

ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ (ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ) - Ώρες προβολών: 19.00 και 21.00

Η καλύτερη Ελληνική κωμωδία της χρονιάς

Σενάριο: ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ

Ηθοποιοί: ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, , ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ , ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ , ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ , ΘΩΜΑΪΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Νίκος Ζαπατίνας, μετά τις μεγάλες του επιτυχίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση (ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ, ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ), επιστρέφει στα γνωστά του κινηματογραφικά “λημέρια” με μια αναπάντεχη κωμωδία και πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!

ANNABELLE - Ώρες προβολών: 22.45

Η Annabelle έρχεται βράδυ!!!  Ποιος φοβάται το... σκοτάδι?  Με γενική είσοδο 6€

Το θρίλερ της χρονιάς σε έκτακτες βραδινές προβολές κάθε μέρα στις 22.45 για τους πιο τολμηρούς!!! (προβολές από 23-29/10)

H Annabelle αποκλειστικά στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ σε ψηφιακή προβολή 22.45 Αντέχεις?

Ειδική προσφορά μόνο για την ταινία Annabelle, γενική είσοδος 6€

Η No1 ταινία τρόμου σε όλο τον κόσμο

Ηθοποιοί: ΓΟΥΟΡΝΤ ΧΟΡΤΟΝ, ΑΛΦΡΕΝΤ ΓΟΥΝΤΑΡΝΤ, ΕΡΙΚ ΛΑΝΤΙΝ, ΑΝΑΜΠΕΛ ΓΟΥΟΛΙΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πριν από ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ήταν η Annabelle!

Η όμορφη, vintage κούκλα που επιλέγει να κάνει δώρο ο Τζον Φορμ στην έγκυο γυναίκα του, Μία, μοιάζει να είναι ιδανική. Η χαρά της Μία για την κούκλα Annabelle δεν θα κρατήσει για πολύ όμως… Σύντομα, το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών. Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά…!

Η δαιμονισμένη κούκλα που μας “έκοψε την ανάσα” στην ταινία ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ επιστρέφει, σε σκηνοθεσία του Τζον Λεονέτι, πιο τρομακτική από πoτέ! Η ταινία ANNABELLE, ένα υπερφυσικό θρίλερ για τους λάτρεις του είδους, αποτελεί το spin-off της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας του Τζέιμς Γουάν, ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Στο ρόλο της Μία, η γοητευτική Άναμπελ Γουόλις (X-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ), και στο ρόλο του Τζον, ο Γουόρντ Χόρτον (Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET).

Trailer:

Αιθ 2- Αίθουσα Τέχνης και λόγου.

Ο Νο 1 Καταζητούμενος (AMostWantedMan) - Ώρες προβολών: 21.30

Παίζουν οι: Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Γκριγκόρι Ντομπρίγκιν, Ρόμπιν Ράιτ

Τελευταία πρωταγωνιστική εμφάνιση για τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος είναι συγκινητικά απλός κι εκφραστικά ακριβής σε ένα ρόλο που του ταιριάζει γάντι.

Στο «Ο Νο 1 Καταζητούμενος», καταπιάνεται για πρώτη φορά με το ζήτημα του πολέμου κατά της Τρομοκρατίας και των «παράπλευρων απωλειών» του. Τα φλέγοντα θέματα της μετανάστευσης, των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της αυθαιρεσίας της εξουσίας, είναι όλα παρόντα στο έργο αυτό, μαζί με όλα εκείνα τα στοιχεία που συνιστούν την ταυτότητα του μεγάλου συγγραφέα: τον «σχεδόν τέλειο αφηγηματικό ρυθμό» (New York Times), την «κομψότητα της πρόζας» (Daily Express), «σασπένς, ίντριγκα και προδοσία... μεστή υπόθεση και χαρακτήρες τόσο καλοσχεδιασμένους που μοιάζουν πραγματικοί» (Bookseller) και πάνω απ’ όλα «ηθικό βάθος» (Evening Standard).

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

The judge

Interstellar

Big hero

Από έρωτα (Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη)

Fury

Ηλίθιος και Πανελήθιος

Hobbit, the battle of the five armies

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA