ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 09/10/2014

Αιθ1: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) - Ώρες προβολών: 18.15

Ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων επιστρέφει ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη σε μια μεγάλη γαλλική παραγωγή, στα πρότυπα του κινηματογραφικού του ντεμπούτου που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία σε όλον τον κόσμο. Το Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ μας διηγείται τις ευφάνταστες περιπέτειες του μικρού, σκανταλιάρη ήρωα, σε σκηνοθεσία του Λοράν Τιράρντ -που ανέλαβε και την πρώτη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη-  και υπόσχεται να μας χαρίσει μια σπαρταριστή, συγκινητική, οικογενειακή ταινία, που μεταφέρει ιδανικά το κλίμα των εικονογραφήσεων των Γκοσινί και Σεμπέ.

Trailer:

Αιθ1: Dracula Untold - Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Σκηνοθέτης: Luke Evans (Λουκ Έβανς). Ηθοποιοί: Sarah Gadon (Σάρα Γέιντον), Dominic Cooper (Ντομινικ Κούπερ), Samantha Barks (Σαμάνθα Μπάρκς)

Αν είστε από εκείνους, που θεωρούν το Δράκουλα ένα πλάσμα της νύχτας που διψά μόνο για αίμα, η ταινία «Dracula Untold» σας καλωσορίζει στο ανείπωτο παρελθόν του.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Δράκουλα (το 1931), το στούντιο που μας «πρωτο-σύστησε» το είδος του τρόμου, η Universal Pictures, έρχεται να μας αφηγηθεί την αυθεντική ιστορία του Βλαντ ΙΙΙ του Παλουκωτή, του ανθρώπου που έμελλε να μείνει στην Ιστορία όχι τόσο επειδή «παλούκωνε» τους εχθρούς του, αλλά, κυρίως, επειδή μεταμορφώθηκε, για να σώσει την οικογένειά του, στο πλέον πανίσχυρο πλάσμα της νύχτας. Μια επική περιπέτεια δράσης με πρωταγωνιστή τον Λουκ Έβανς που αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία πίσω από το θρύλο του αιμοδιψή Πρίγκιπα της Τρανσυλβανίας που έμελλε να στοιχειώνει τα βράδια μας.

Σαγηνευτικός πρίγκιπας, στοργικός πατέρας, λατρεμένος σύζυγος, πολεμιστής με ιδανικά. Αυτό ήταν ο Δράκουλας. Ένας γενναίος άνδρας που θυσιάστηκε για την οικογένειά του, για το λαό του. Ένας πρίγκιπας που υπέκυψε στη σκοτεινή του μοίρα για να σώσει τους δικούς του.

Οι νυχτερίδες ως από μηχανής θεός γίνονται όπλα μαζικής καταστροφής και υπέρμαχοι του δίκαιου στα χέρια ή καλύτερα στα φτερά του ήρωα. Η σύζυγος και ο γιος του εντείνουν τη συγκίνηση, εξυπηρετώντας ακριβώς αυτόν το σκοπό.

Στα plus της ταινίας, βάλτε και τα εφέ που δεν είναι καθόλου υπερβολικά!

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Ραμίν Ντζαγουάντι (Iron Man, Game of Thrones).

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

Annabelle

Boxtrol

The judge

Στα καλά καθούμενα (Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη)

Interstellar

Big hero

Από έρωτα (Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη)

Fury

Ηλίθιος και Πανελήθιος

Hobbit, the battle of the five armies

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA