ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τάσος Μπαρτζώκας: Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκλονιστική σας παρουσία!

Πλημμυρισμένος από συναισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης, ο Τάσος Μπαρτζώκας ευχαριστεί από καρδιάς τους συμπολίτες του, για τη μεγαλειώδη προσέλευσή τους, στην προεκλογική ομιλία του, στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ. 

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα, αλλά και την οδό Μητροπόλεως, ξεπερνώντας τα χίλια άτομα, δημιουργώντας μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Μιλώντας αληθινά και ανθρώπινα, ο υποψήφιος Βουλευτής κατάφερε να αγγίξει τον κόσμο, μιλώντας στο κοινό για τα πεπραγμένα του, για τα σχέδια για το μέλλον, για όλα όσα ενώνουν τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες, για το σήμερα και το αύριο.

Στην ομιλία παρευρέθησαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά και πολλοί νέοι, οι οποίοι, παρασυρμένοι από το ζεστό λόγο του Βουλευτή, χειροκροτούσαν συνεχώς, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους και αποδεικνύοντας το πόσο ταυτίζονται μαζί του.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας, σχεδόν δακρυσμένος, είπε στους συμπολίτες του ότι θα παραμείνει πάντα «ο δικός τους Τάσος», ενώ χαιρέτησε στο τέλος της ομιλίας,  έναν προς έναν, όλους τους πολίτες.