ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βεσυρόπουλος: "Την Κυριακή έχουμε μία και μοναδική επιλογή: να νικήσουμε, να σηκώσουμε την Ημαθία ακόμα πιο ψηλά"

Σε Αγ. Τριάδα, Ν. Πρόδρομο, Κυψέλη, Ροδοχώρι, Μαρίνα, Αγκαθιά, Λευκάδια και Γιαννακοχώρι βρέθηκε χθες ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, στα πλαίσια της διαρκούς επαφής και επικοινωνίας του με τους πολίτες της Ημαθίας.

Η ενθουσιώδης υποδοχή των πολιτών στον κ. Βεσυρόπουλο πέρα από το γεγονός ότι συνιστά έμπρακτη απόδειξη της ανανέωσης της εμπιστοσύνης τους σε αυτόν, αποτελεί ταυτόχρονα και μια ισχυρή ένδειξη για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.

Οι πολίτες της Ημαθίας επιλέγουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα, στηρίζοντας τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης, που είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος «η χώρα δεν θα επιστρέψει στο χθες, δεν θα βυθιστεί στην αστάθεια και στην ακυβερνησία.

Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένο, πρέπει όμως να είναι πιο ισχυρό από ποτέ. Να αποτελέσει το πρόκριμα για να αποκτήσει η χώρα μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση»

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι οι επιλογές που έχει ο πολίτης είναι συγκεκριμένες:

  • Θα επιλέξει για Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή θα επιτρέψει στην Αριστερά να προκαλέσει χάος και ακυβερνησία;
  • Θα συνεχίσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης για να αποκτήσει η χώρα επενδυτική βαθμίδα μέσα στο 2023 ή θα επιστρέψουμε στην αστάθεια και στην αβεβαιότητα;
  • Θα υπάρχει μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θα μειώνει φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις ή θα ξαναγυρίσουμε στον παραλογισμό της υπερφορολόγησης;
  • Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μια χώρα με κύρος και ισχυρές συμμαχίες ή θα εγκλωβιστεί σε ιδεοληψίες και πειραματισμούς; »

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, ζήτησε από τους πολίτες να είναι δυνατή και καθαρή φωνή η φωνή τους στη Βουλή και στα κέντρα αποφάσεων, εκεί που η φωνή της Ημαθίας πρέπει να ακούγεται δυνατά και καθαρά.

«Την Κυριακή έχουμε μία και μοναδική επιλογή: να νικήσουμε. Να σηκώσουμε την Ημαθία ακόμα πιο ψηλά» δήλωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος  Βεσυρόπουλος.