ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 04/09/2014

Έναρξη νέας χειμερινής Κινηματογραφικής σεζόν

Αιθ1: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2: ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18:00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτούν με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;

Συνεχίζει για 2 η εβδομάδα

Αιθ2 : τα 2 πρόσωπα του Ιανουαρίου (THE TWO FACES OF JANUARY)

Ώρες προβολών: 19.30 και 21.30

Μία υπέροχη ταινία, με πολύ δόση μυστηρίου, γυρισμένη στα στενά του Μοναστηρακίου, δίπλα από τα αιώνια μάρμαρα και μέσα στα γραφικά τοπία της Κρήτης.

Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν, Κίρστεν Ντανστ, Όσκαρ Άιζακ, Νταίζυ Μπέβαν, Ντέιβιντ Γουαρσόφσκι, Σωκράτης Αλαφούζος, Όμηρος Πουλάκης, Νίκος Μαυράκης, Ευγενία Δημητροπούλου.

Η πρώτη ταινία του σεναριογράφου του «Drive» Χοσέιν Αμίνι, που παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου 2014, καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες και υπόσχεται να μας χαρίσει 96 λεπτά απολαυστικού σασπένς, χιτσκοκικού μυστηρίου και συνεχούς δράσης με απροσδόκητες εξελίξεις, πίσω από τις οποίες κρύβεται το δαιμονικό πνεύμα της Πατρίτσια Χάισμιθ (γνωστή για τον «Ταλαντούχο Κύριο Ριπλέι»), συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου επάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία.

Κάτω από το λαμπερό καυτό ήλιο της Ελλάδας του ’60, μέσα στα στενά του Μοναστηρακίου, δίπλα από τα αιώνια μάρμαρα και μέσα στα γραφικά τοπία της Κρήτης, ακόμη και στην Κνωσσό, θα ταξιδέψουν τα τρία κεντρικά πρόσωπα μιας ιστορίας που θα λάβει τέλος στην Κωνσταντινούπολη. Συμπτώσεις και τυχαία περιστατικά, λάθος κινήσεις σε λάθος στιγμές και συναντήσεις που αποδεικνύονται κυριολεκτικά «μοιραίες» αποτελούν τα θεμέλια επάνω στα οποία θα στηριχθεί όλη η αφήγηση που προτίθεται να κόψει την ανάσα του θεατή, με τις εκπλήξεις που του επιφυλάσσει.

Ο σεναριογράφος του «Drive» μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ, σε μια γκλαμουράτη αλλά ιδιαιτέρως προσιτή κινηματογραφική απόπειρα, με φόντο την Ελλάδα των 60s. Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου είναι ένα αριστοτεχνικό θρίλερ αγωνίας, με πρωταγωνιστή τον

υποψήφιο για Όσκαρ Βίγκο Μόρτενσεν, την

υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα

και νικήτρια του Βραβείου Γυναικείας Ερμηνείας από το Φεστιβάλ Καννών, Κίρστεν Ντανστ, και τον Όσκαρ Άιζακ. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ (Εκδόσεις Άγρα),

η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου του Drive, Χοσεΐν Αμινί.

Αιθ1: ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3D  (GUARDIANS OF THE GALAXY 3D)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Είναι η #1 ταινία για το 2014 στο US. Βοx Office!

Με 94 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις το «Guardians of the Galaxy» βρέθηκε στην κορυφή του αμερικανικού box-office, κάνοντας το καλύτερο ντεμπούτο για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο όλων των εποχών και το τρίτο καλύτερο άνοιγμα της χρονιάς.

H πιο ενδιαφέρουσα στατιστική παρατήρηση γύρω από μεγάλο άνοιγμα της ταινίας είναι πως το 44% των θεατών ήταν γυναίκες, το μεγαλύτερο για ταινία της Marvel που μέχρι σήμερα μετρούσε ως ρεκόρ το 40% των θεατών που ήταν γυναίκες για το «Avengers».

«Το να έχεις μια υπέροχη ταινία που να είναι πρωτότυπη είναι σπάνιο πράγμα στις μέρες μας. Αυτή η ταινία και η υποδοχή της στον κόσμο αποδεικνύει πως η Marvel μπορεί να είναι πρωτοπόρα», δήλωσε ο υπεύθυνος διανομής της Disney Ντέιβ Χόλις.

Το «Guardians of the Galaxy» κόστισε 170 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να υπολογίζει κανείς τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τη διαφημιστική του καμπάνια και η επιτυχία του στο box-office μπορεί να αναπτέρωσε το ηθικό της βιομηχανίας.

Πρωταγωνιστούν:

ΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ, ΓΚΛΕΝ ΚΛΟΟΥΖ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ.

Από την πρώτη, αληθινά συγκινητική, τρυφερή και σχεδόν απροσδόκητα ενήλικη σκηνή του φιλμ, μέχρι την τελευταία, ξεδιάντροπα σαχλή, μα τόσο, τόσο αστεία σεκάνς, το «Guardians of the Galaxy» δεν σταματά να σε διασκεδάζει και να σε εκπλήσσει. Αυτό ακριβώς στο οποίο ελπίζεις από μια «καλοκαιρινή» «popcorn» ταινία

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας κινηματογραφικής σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απολαμβάνοντας το μεγάλο cast από την αφρόκρεμα του κινηματογράφου, και ταξιδεύοντας σε sci-fi τοπία με συνοδηγό την υπέρτατη περιπέτεια.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

18/9 Into the Storm 3D

25/9 Χελωνονιτζάκια 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA