ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προσεχείς εκδηλώσεις στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ

Οι προσεχείς εκδηλώσεις στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ της Βέροιας, έχουν ως εξής:

1) Γιορτή Ευρωπαικού κινηματογράφου

European Cinema Night 2022
ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΡ - Τετάρτη 7/12/22
Προσέλευση 19.00
Προβολή ταινίας 19.30 AIFEL
Συζήτηση 21.30

Στη Βέροια, και συγκεκριμένα στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ, θα προβληθεί η ταινία ‘EIFFEL’.

Για την ταινία θα μιλήσει ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κ.Ορέστης Ανδρεαδάκης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
400 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια με την εγγραφή σας στην σελίδα: www.cinestar.gr

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Creative Europe MEDIA – το πρόγραμμα της ΕΕ για την υποστήριξη του ευρωπαϊκού οπτικοακουστικού τομέα το οποίο εντάσσεται στο δίκτυο των Europa Cinemas διοργανώνει την «Ευρωπαϊκή Βραδιά Κινηματογράφου».
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει να φέρει την Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες της, γιορτάζοντας παράλληλα τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ευρωπαϊκής κινηματογραφικής κουλτούρας.

Οι δωρεάν προβολές ευρωπαϊκών ταινιών που υποστηρίζονται από το MEDIA θα προσεγγίσουν περισσότερους από 8.000 θεατές σε 75 πόλεις σε όλη την Ευρώπη, ενισχύοντας τις προσωπικές συνδέσεις γύρω από μια κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα που βασίζεται στη διαφορετικότητα. Η πρωτοβουλία αυτή έχει αυξηθεί σημαντικά όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη έκδοση το 2018 μέτρησε 34 θέατρα που συμμετείχαν. Η συμμετοχή αυξήθηκε σε 54 το 2019, στη συνέχεια σε 67 το 2020 και αφορούσε τουλάχιστον 71 χώρους το 2021. Το 2022, 75 κινηματογράφοι σε 26 χώρες της ΕΕ θα λάβουν μέρος στην πρωτοβουλία.

περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας: www.cinestar.gr

2) «Ο Καραγκιόζης φέρνει την ειρήνη»

Σάββατο 10/12 - στις 11:30 πρωϊ

προπώληση στο : https://www.viva.gr/tickets/theater/tour/o-karagkiozis-fernei-tin-eirini/

Ο Καραγκιόζης του Μακρή, πιο επίκαιρος από ποτέ, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με την νέα παράσταση «Ο Καραγκιόζης φέρνει την ειρήνη».
Με τον κίνδυνο του πολέμου να πλανάται παντού, ο Καραγκιόζης μπαίνει μπροστάρης παλεύοντας για την ειρήνη που τόσο ανάγκη έχει η ανθρωπότητα.

Ο Πασάς παίρνοντας παράδειγμα από άλλους πολεμοχαρείς  ηγέτες του πλανήτη, ανακοινώνει πως έχει σκοπό να φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας, σύμμαχος του ο Πόλεμος. Ο ξυπόλητος ήρωάς μας έχει στόχο να του χαλάσει τα σχέδια και να επαναφέρει τα πράγματα στην κανονικότητα.

Ελάτε όλοι οι μικροί μας φίλοι, να μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας το μήνυμα της Ειρήνης.

Λέμε ΟΧΙ στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην Ειρήνη και την χαρά!

3) Stand Up comedy - ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ - ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤAΣΗ)

Παρασκευή 9/12 @21.00 στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ

Αφού βαρέθηκε μέχρι και αυτός την παλιά του παράσταση, Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με νέα παράσταση (μετά από 2 χρόνια) και 100% νέο υλικό.

---------------------------------------
ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ 'ΣΤΑΡ'
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 57, ΒΕΡΟΙΑ
Τ.2331 0 22373
www.cinestar.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.facebook.com/cinestarveria
http://instagram.com/cinestarveria