ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 20/10/22

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 20/10 έως 26/10.

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Μεγάλες αποστάσεις

Περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

Αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

TAD, Η ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΠΛΑΚΑ (Μεταγλ στα Ελληνικά)

Προβολές στην αίθουσα 2 :  Παρασκευή 21/10 - Σάββατο 22/10 – Κυριακή 23/10 στις 18.00

Σκηνοθεσία:    Enrique Gato

Σενάριο:          Manuel Burque, Josep Gatell & Neil Landau

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Παναγιώτης Καποδίστριας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Λητώ Αμπατζή, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Πάσιος, Σοφία Τσάκα, Πάνος Τοψίδης, Ζωή Κατσάτου, Σταματίνα Μυτιληναίου, Γιώργος Στάμος, Γιάννης Υφαντής

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

Trailer:

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

HALLOWEEN ENDS

Προβολές στην αίθουσα 2: Κάθε μέρα στις 20.30

Σκηνοθεσία:    David Gordon Green

Σενάριο:          Chris Bernier

Ηθοποιοί:        Kyle Richards, Will Patton, Andi Matichak, Nick Castle, Rohan Campbell, Jamie Lee Curtis

Τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Halloween Kills», η Λόρι ζει με την εγγονή της Άλισον, και ολοκληρώνει τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της. Ο Μάικλ Μάιερς δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε. Η Λόρι, αφού επέτρεψε στο φάντασμα του Μάικλ να καθορίζει τη ζωή της για τόσες δεκαετίες, αποφάσισε να απελευθερωθεί από το φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή. Έχει υποβληθεί πλέον σε εντατική θεραπεία και έχει χτίσει σιγά σιγά ένα ασφαλές, σταθερό, αγαπημένο σπίτι για τον εαυτό της και την 21χρονη εγγονή της. Η Άλισον είναι πλέον νοσοκόμα και αναπτύσσει μια ρομαντική σχέση με τον εσωστρεφή Κόρεϊ, ο οποίος θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του αγοριού που πρόσεχε τη νύχτα του Halloween του 2019. Ο θάνατος του αγοριού συνέβη κάτω από ανεξήγητες συνθήκες και ο Κόρεϊ αθωώθηκε, αλλά η μικρή πόλη τον αντιμετωπίζει πλέον σαν παρία. Όταν η Λόρι, χρόνια μετά την αθώωση του Κόρεϊ, βλέπει τον νεαρό να εκφοβίζεται από κάποιους ντόπιους εφήβους, έρχεται να τον υπερασπιστεί και στη συνέχεια ξεκινά και ενθαρρύνει τη σχέση της Άλισον και του Κόρεϊ. Όσο όμως το ειδύλλιό τους εξελίσσεται, η Λόρι αρχίζει να αισθάνεται άβολα, καθώς η Άλισον αρχίζει να απομακρύνεται από κοντά της και η προσωπικότητα του Κόρεϊ φαίνεται να αλλάζει. Αυτό το γεγονός θα πυροδοτήσει έναν νέο καταιγισμό φόνων και μια ατμόσφαιρα τρόμου που θα αναγκάσει τη Λόρι να αντιμετωπίσει ξανά το «κακό» το οποίο δεν κατάφερε ποτέ πραγματικά να σταματήσει.

TRIVIA

Η ιστορία του Μάικλ Μάγιερς, ενός ανθρώπου χωρίς ταυτότητα και χωρίς πρόσωπο, ο οποίος επιστρέφει για να συνεχίσει τη σφαγή, έχει πλέον αποκτήσει μυθική διάσταση. Και αυτός θα είναι ο τελευταίος σταθμός για την Λόρι Στρόουντ.

Η ηρωίδα που από αθώο θύμα αποτέλεσε την νέμεση του αιμοδιψή μπαμπούλα, θα δώσει την απόλυτη μάχη. Μια μάχη που μόνο ένας απ’ τους δυο θα επιβιώσει.

Trailer:

BLACK ADAM

Προβολές στην αίθουσα 1:

Πέμπτη 20/10 – Παρασκευή 21/10–Κυριακή 23/10 – Δευτέρα 24/10 – Τρίτη 25/11 – Τετάρτη 26/11 στις 20.30

Σάββατο 22/10 στις 18.30 και 21.15

Σκηνοθεσία:    Jaume Collet-Serra

Σενάριο:          Adam Sztykiel, Rory Haines & Sohrab Noshirvani

Ηθοποιοί:        Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Joseph Gatt, Aldis Hodge, Viola Davis

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις. Όταν, όμως, τις χρησιμοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχμάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήμερα, επιστρέφει δριμύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταμ έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα σύγχρονων ηρώων που σχηματίζουν την Κοινωνία της Δικαιοσύνης. Ο Χόκμαν, ο Δόκτωρ Φέιτ, ο Άτομ Σμάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχμαλωσία.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria