ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φροντίδα και Υγεία στο σπίτι

Η επιχείρησή μας «ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΙΝΣΕΠ» προσφέρει υπηρεσίες για φροντίδα, είτε για κάποιες ώρες, είτε καθημερινώς, συνεισφέροντας έτσι στην ανακούφιση των ανθρώπων.

Σαν πρωτοπόρα  μέσα στο νομό Ημαθίας,  είναι η μόνη ιδιωτική επιχείρηση που συνδυάζει 3 διαφορετικές υπηρεσίες: υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας κατ οίκον, υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης κατ οίκον και υπηρεσίες οικογενειακής βοήθειας.

Η ομάδα μας απαρτίζετε από έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό, με τις ακόλουθες ειδικότητες: νοσηλευτές, κοινωνικό λειτουργό, οικιακούς βοηθούς, γραμματεία όπως και τον Υπεύθυνο της υπηρεσίας μας και πρωτοπόρο του εγχειρήματος Αργύριο Καλοσόπουλο.

Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με σεβασμό στην ανθρωπινή αξιοπρέπεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τηλεφωνικώς κλείνετε ραντεβού και γίνετε η πρώτη επαφή με τον πελάτη. Ο κοινωνικός λειτουργός μαζί με το νοσηλευτή και την οικιακή βοηθό παίρνουν το ιστορικό του και από κοινού και σύμφωνα με τις ανάγκες του, προτείνετε το πακέτο φροντίδας γι αυτόν.