ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 17/07/2014

Αιθ 1 : ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΖΙΓΚΟΛΟ - FADING GIGOLO   

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00   (ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ,  ΤΖΟΝ ΤΟΡΤΟΥΡΟ)

Συνεχίζει για 2η εβδομάδα με μεγάλη επιτυχία η νέα ρομαντική κομεντί του καλοκαιριού.

Σκηνοθεσία/Σενάριο:  ΤΖΟΝ ΤΟΡΤΟΥΡΟ

Ηθοποιοί:  ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ,  ΤΖΟΝ ΤΟΡΤΟΥΡΟ,  ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ,  ΒΑΝΕΣΑ ΠΑΡΑΝΤΙ,  ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΚΑΡΑ

O Γούντι Άλεν μας παρασύρει με μια εξαιρετική ερμηνεία ως αδέκαρος βιβλιοπώλης στον "Ερασιτέχνη Ζιγκολό", σε έναν κόσμο που κυριαρχεί η γυνακεία νεύρωση και μοναξιά, οι καταπιεσμένες επιθυμίες και η σεξουαλικότητα. Ο Φιοβαράντε (Tζον Ταρτούρο) αποφασίζει να γίνει επαγγελματίας Δον Ζουάν για να κερδίσει χρήματα και να βοηθήσει τον αδέκαρο φίλο του Μάρεϊ (Γούντι Άλεν). Οι δυο τους σχηματίζουν ένα αχτύπητο δίδυμο ως αντίθετοι χαρακτήρες. Παράλληλα, η αγνότητα, ο δυναμισμός και η αγριότητα τριών διαφορετικών μεταξύ τους γυναικών, κλέβουν την παράσταση. Ο Γούντι Άλεν είχε 14 ολόκληρα χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε ταινία που δεν σκηνοθετεί ο ίδιος.

Ο αειθαλής Γούντι Άλεν αφήνει την καρέκλα του σκηνοθέτη στον Τζον Τορτούρο (“ROMANCE & CIGARETTES”, “PASSIONE”) και αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή σε αυτή την κομεντί που πλημμυρίζει την μεγάλη οθόνη με γοητευτικές εικόνες της Νέας Υόρκης, αυτοσαρκαστικό χιούμορ, σαγηνευτικές γυναίκες και υπέροχες τζαζ και λάτιν μουσικές.

http://youtu.be/_pdlbI4TuGY

Θερινή αίθουσα : Non-Stop (Λίαμ Νίσον)

Ώρες προβολών: 19.30 και 21.45

Συνεχίζοντας την αναπάντεχη στροφή της καριέρας του ως ώριμος action star, ο Λίαμ Νίσον προσθέτει στη φιλμογραφία του ακόμη έναν σκοτεινό, σκληρό και σκυθρωπό ήρωα με θανάσιμα προσόντα και την ικανότητα να αντιμετωπίζει προκλήσεις πολύ μεγαλύτερες από τον ίδιο, σε αυτό το απόλυτα ικανοποιητικό θρίλερ.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

24/7 Hercules3D

24/7 Philomena

31/7 Τέλεια ομορφιά

7/8 3 μέρες διορία (Κέβιν Κόστνερ)

21/8 Sextape(Κάμερον Ντιάζ)

28/8 Planes 2 3D

28/8 Jupiter Asceding

4/9 Guardians of the Galaxy 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebookGroup: CINESTARVERIA