ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 18/11/21

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 18/11 έως 24/11.

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Συσκευές καθαρισμού αέρα (με φίλτρα ενεργού άνθρακα και Hepa)

Απολύμανση πριν κάθε προβολή,

Μεγάλες αποστάσεις (ανά 2 θέσεις – 2 κενές)

Περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων (Πληρότητα 50%)

Αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Είσοδος νωπού αέρα (φρέσκος)

Αρχηγός Από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση (ΜΕΤΑΓΛ)

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ

Προβολές στην Αίθουσα 2 “Χειμερινή ”:   

Παρασκευή 19/11 - Σάββατο 20/11 - Κυριακή 21/11 στις 18.00

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, είτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Η επιστροφή των απολαυστικά ικανών μωρών με το άψογο τεχνοκρατικό στυλ, το πάθος για περιπέτεια και τις άριστες κατασκοπικές ικανότητες, είναι γεγονός!

Η συνέχεια της προτεινόμενης για Oscar® καλύτερου animation, επιτυχίας της DreamWorks που εισέπραξε 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως διαθέτει ένα ακόμη πιο εξωφρενικό και απολαυστικό σενάριο και πάει ένα βήμα πιο μακριά το σκίτσο και το σχεδιασμό της πρώτης ταινίας του 2016.

Η Dreamworks Animation με αυτήν τη φιλόδοξη δημιουργία, συνεχίζει την παράδοση των διασκεδαστικών ταινιών «Αρχηγός Από Κούνια». Αυτήν τη φορά έχουμε μια φανταστική «Οικογενειακή Υπόθεση» με ήρωα τους μικρούς, τετραπέρατους υπερ-κατασκόπους που κρατάνε χαρτοφύλακα αντί για σάκα και παρόλο που έχουν πιπίλα, δεν χαρίζονται στους κακούς αυτού του κόσμου!

Αυτή η… «μωρουδίστικη» κατασκοπική περιπέτεια κρύβει πολλές εκπλήξεις, ενώ ο δημιουργός Τομ Μακ Γκραθ – μεταξύ άλλων δημιουργός της τριλογίας της «Μαδαγασκάρης»- δημιουργεί ξανά αστείες και ξέφρενες περιπέτειες με άξονα τις mainstream ευαισθησίες και τα έξυπνα κοινωνικά υπονοούμενα για μικρούς και μεγάλους θεατές.

Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο.

Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα.

Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει. Ο Τιμ που είναι πιο ρομαντικός ωστόσο, ανησυχεί μήπως η μικρή προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί.

Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Άρμστρονγκ.

Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε.

Trailer:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943

Κάθε μέρα στις 19.30 και 21.30

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, είτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σύνοψη: Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυο τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

Οχι μόνο ένα χρονικό του πιο αποτρόπαιου ολοκαυτώματος που συνέβη στην Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και ένα δοκίμιο πάνω στη μνήμη και το αποτύπωμά της σε μια χώρα που συνεχίζει να ενδίδει στο φασισμό.

Καλάβρυτα. Δεκέμβριος 1943. Ενας αφανισμός. Εκτέλεση ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού από 14 χρονών και πάνω. Πυρπόληση όλων των σπιτιών. Αντίποινα, όπως είπαν οι Γερμανοί, για τη θανάτωση 80 στρατιωτών τους από τους αντάρτες. Και απέμειναν οι μανάδες. Με τα μικρά τότε παιδιά τους. Τα οποία σήμερα είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι. Δεν είναι μονάχα η μνήμη της καταστροφής και του αίματος που τους έχει στοιχειώσει. Είναι τα ερωτήματα που βαραίνουν ακόμα περισσότερο. Θα είχαμε αποφύγει την καταστροφή αν οι αντάρτες δε σκότωναν τους Γερμανούς; Τι σημαίνει η λέξη αντίποινα; Και τι η λέξη καταστροφή; Γιατί εμείς; Ενα συλλογικό-πορτρέτο των επιζώντων που προσπαθούν, 70 χρόνια τώρα, να καταλάβουν ποιοι είναι και τι πραγματικά τους συνέβη.

Σενάριο: Δημήτριος Κατσαντώνης

Σκηνοθεσία:  Νικόλας Δημητρόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Max Von Sydow, Astrid Roos, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης, Martin Laer,  Alice Krige, Tomas Arana, Γιώργος Βογιατζής, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλής

Trailer:

KARDITSA FOREVER

Πέμπτη 18/11 –Σάββατο 20/11 – Κυριακή 21/11 - Δευτέρα 22/11 – Τρίτη 23/11 – Τετάρτη 24/11 στις 20.30

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, είτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σενάριο, Σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Πρωταγωνιστούν Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάνια Τρύπη, Τάσος Κωστής, Μαρία Πολυχρονίδη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Δανάη Παππά, Τάσος Παλατζίδης, Ευτυχία Φαναριώτη, Σοφία Παυλίδου, Ελίνα Μάλαμα, Μάκης Πατέλης, Στράτος Κανιαμός, Γιώργος Γιαννόπουλος, Jerome Kaluta.

Έκτακτη Συμμετοχή: Παύλος Χαϊκάλης, Αλέξανδρος Μυλωνάς

Το γέλιο θα μας σώσει και αυτή είναι η κωμωδία που χρειαζόμαστε για το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς!

Μεγάλες ίντριγκες, επενδύσεις δολαρίων, απάτες μέσα σε σκάνδαλα, κρυφά πάθη, θαυματουργά προϊόντα και πολλά ακόμη ξέφρενα μπερδέματα, δίνουν και παίρνουν στη νέα σπαρταριστή οικογενειακή κωμωδία που βλέπεται με κομμένη την ανάσα (από τα γέλια!).

Δέκα χρόνια μετά την αξέχαστη εμπορική επιτυχία «I LOVE KARDITSA», ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης («Λάρισα Εμπιστευτικό») επιστρέφει στο… χωριό του εγκλήματος με την ταινία «KARDITSA FOREVER»!

Trailer:

Για την είσοδο σας στην Αίθουσα 1 και Αίθουσα 2 επισκεφθείτε την σελίδα μας: www.cinestar.gr

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria