ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 05/08/21

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από 5/8 έως 11/8.

Θερινό Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

--> απολύμανση πριν κάθε προβολή,

--> μεγάλες αποστάσεις

--> περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

--> αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Ονειρομπελάδες – Dreambuilders  (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:    Παρασκευή 6/8, Δευτέρα 9/8 στις 20.40

Σκηνοθεσία: Ντον Χολ, Κάρλος Λοπέζ Εστράντα, Πολ Μπριγκς, Τζον Ρίπα

Σενάριο: Κι Νγκούγιεν, Αντέλ Λιμ

Η Μίνα είναι ένα χαρούμενο κορίτσι - μεγαλώνει με τον μπαμπά της μόνο (η μαμά δεν είναι πια εκεί) και με το αγαπημένο της χάμστερ. Οταν, όμως, ο μπαμπάς φέρει στο σπίτι, για να εγκατασταθούν, τη νέα του σύντροφο και τη δική της κόρη, την Τζένι, εμμονική με το ίνσταγκραμ και το σούσι, η Μίνα θ' αποφασίσει να εκδικηθεί. Τι τυχερό που μόλις έχει γνωριστεί με τα μικροσκοπικά μπλε μηχανικά πλασματάκια που κατοικούν στα σύννεφα και δημιουργούν τα όνειρα: η Μίνα θα διαμορφώσει έτσι τα όνειρα της Τζένι ώστε να έρθει στα νερά της - ή μήπως, απλώς, θα προκαλέσει σε όλους έναν εφιάλτη;

Trailer:

OLD  (Μ.Νάιτ Σιάμαλαν)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:  (μόνο χρήση μάσκας) 

Πέμπτη 5/8, Σάββατο 7/8, Κυριακή 8/8, Τρίτη 10/8, Τετάρτη 11/8 στις 21.00

Παρασκευή 6/8 και Δευτέρα 9/8 στις 22.10

Σενάριο, Σκηνοθεσία Μ.Νάιτ Σιάμαλαν

Πρωταγωνιστούν: Γκάελ Γκαρσία Μπερνάλ, Βίκυ Κρίπς, Ρούφους Σιούελ, Κεν Λιούνγκ

Ο οραματικός και ευρηματικός δημιουργός Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, μας παρουσιάζει ένα νέο ταξίδι τρόμου. Το Old είναι το ανατριχιαστικό, μυστηριώδες νέο θρίλερ από τον δημιουργό ταινιών που σφράγισαν το σύγχρονο σινεμά του φανταστικού, όπως η «Η Έκτη Αίσθηση» (The Sixth Sense), ο «Άφθαρτος» (Unbreakable), «Σκοτεινό Χωριό» (The Village).

Στο επίκεντρο της ιστορίας έχουμε μια οικογένεια που πηγαίνει διακοπές αναψυχής σε ένα τροπικό θέρετρο. Εκεί θα ανακαλύψει μια καλά κρυμμένη, ειδυλλιακή παραλία όπου θα αποφασίσει να περάσει μερικές ξένοιαστες ώρες μαζί με μερικούς ακόμα εκλεκτούς επισκέπτες. Όμως, σε αυτή την παραλία, κάτι πολύ παράξενο και αλλόκοτο συμβαίνει. Με κάποιον ανεξήγητο τρόπο οι άνθρωποι γερνούν γρήγορα… Κάτι ανεξήγητο δείχνει να συμπυκνώνει το χρόνο με αποτέλεσμα ολόκληρη η ζωή των ηρώων να μειώνεται σε μια μόλις μέρα

Ο Σιάμαλαν καταπιάστηκε με το υλικό, αμέσως αφότου τελείωσε την τριλογία που είχε αρχίσει με τον Άφθαρτο (2000), δηλαδή με τις ταινίες Διχασμένος (2016) και Glass (2019).

Trailer:

Το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ διευκρινίζει ότι η πρόσβαση στο θερινο κινηματογράφο είναι ελεύθερη σε όλους, χωρίς να απαιτείται καμιά επίδειξη αποτελέσματος τεστ ή βεβαίωσης εμβολιασμού (αυτά ισχύουν για τους κλειστούς-χειμερινούς κινηματογράφους). Απλά, έχετε τη μάσκα σας μαζί και έρχεστε !!

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria