ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 03/06/21

Το πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ από τις 3/6 έως τις 9/6.

Θερινό Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

--> απολύμανση πριν κάθε προβολή,

--> μεγάλες αποστάσεις

--> περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

--> αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Οι ΚΡΟΥΝΤΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές:  Σάββατο 5/6 και Κυριακή 6/6 στις 20.40

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΛΑ & ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΗ

Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές. Αυτή η απίθανη οικογένεια γλύτωσε όχι μόνο από φτερωτά, προϊστορικά θηρία που την απειλούσαν, αλλά επιβίωσε και από το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Όμως τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση από όλες: μια… αντίπαλη οικογένεια. Τόσο διαφορετική αλλά και τόσο ίδια.

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Έτσι λοιπόν, η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση αυτής της ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελέσει το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη  λύση τους… Εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι.

Trailer: https://youtu.be/qwCTSAAJFT8

A quite place 2 -  ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2

Προβολές:    Πέμπτη 3/6 - Παρασκευή 4/6– Δευτέρα 7/6 – Τρίτη 8/6 – Τετάρτη 9/6 στις 21.00

Σάββατο 5/6 - Κυριακή 6/6 στις 22.20

Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ (Έμιλι Μπλαντ, ΜίλισεντΣίμοντς, ΝόαΤζουπ) πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΑΝΑΣΜΙΓΕΙ

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας, το ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2 επανενώνει τους δημιουργούς του, με τον Τζον Κρασίνσκι να υπογράφει ξανά το σενάριο και να σκηνοθετεί έχοντας για πρωταγωνίστρια την Έμιλι Μπλαντ.

ΗΜΕΡΑ 1

Στην πρώτη ταινία, το κοινό γνώρισε την οικογένεια των Άμποτ στη 'Μέρα 89' μετά την εισβολή των εξωγήινων, την οποία δεν είδαν στην ταινία. Στο ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2, η εισαγωγή στην ταινία γίνεται με ένα μεγάλης κλίμακας flashback στην αδιανόητη σφαγή τη 'Μέρα 1' και έτσι το κοινό θα έχει επιτέλους τις απαντήσεις στα ερωτήματά του. Ενώ το ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ άφησε το κοινό με πολλές απορίες, το δεύτερο μέρος δίνει τις απαντήσεις.

ΗΜΕΡΑ 474

Το ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ υπήρξε μία ταινία γεμάτη από μαγευτικές εικόνες, ασταμάτητο σασπένς και ένα απρόσμενο φινάλε που άφησε το κοινό άφωνο. Το ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2 επικεντρώνεται κυρίως στην οικογένεια που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη θλίψη και τον πόνο την ίδια στιγμή που αναζητάει έναν τρόπο να επιβιώσει.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Ενώ η πρώτη ταινία τοποθετούνταν σχεδόν εξ ολοκλήρου σε μία τοποθεσία, το ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2 μας πηγαίνει σε νέα μονοπάτια. Η έρευνα της οικογένειας για άλλους επιζώντες τούς μεταφέρει σε ένα ταξίδι γεμάτο κινδύνους. Έχοντας ένα νεογέννητο μωρό μέσα σε ένα κουτί με παροχή οξυγόνου, η οικογένεια βαδίζει μπροστά σε νέες και επικίνδυνες τοποθεσίες. «Εάν η πρώτη ταινία είχε κάπως οικείο χαρακτήρα που θύμιζε γουέστερν, η νέα ταινία είναι σαν γουέστερν και ταινία δρόμου μαζί», λέει ο Κρασίνσκι, ο οποίος αναφέρεται στις αλησμόνητες τοποθεσίες των ταινιών «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους», «Αληθινό Θράσος» και «Θα Χυθεί Αίμα», οι οποίες ανήκουν στις βασικές του εμπνεύσεις.

Η ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ

Δεν ήταν ο τρόμος που τράβηξε το ενδιαφέρον του Κρασίνσκι στον κόσμο της ταινίας ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ. Αντιθέτως, ήταν τα αισθήματα που τού κίνησαν την προσοχή βαθιά μέσα του. Το ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ 2 μας παρουσιάζει νέους και μυστηριώδεις χαρακτήρες που υποδύονται οι ΚίλιανΜέρφι και ΝτζιμόνΧουνσού, οι οποίοι είτε έχουν καλές προθέσεις, είτε αποτελούν απειλή για τους ήρωες της ιστορίας. «Αυτό που αντιπροσωπεύουν αυτοί οι χαρακτήρες είναι πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εκεί έξω», λέει ο Κρασίνσκι. «''Πώς επιβίωσαν και πώς επιβιώνουν;'' είναι το ερώτημα και η ιστορία του δεύτερου μέρους».

Trailer: https://youtu.be/ETQDhD5aF2s

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria