ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι προβολές από 24/04/2014

Αιθ 1 : Η Τίνκερμπελ κι οι πειρατές Ώρες προβολών: 18.00

Η αξιαγάπητη Τίνκερ Μπελ με την περιπετειώδη φύση και την επιμελώς ατημέλητη κόμη, επιστρέφει με τη νέα ταινία της. Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, 20 Απριλίου στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ! Trailer http://youtu.be/535meR1-Yvg

Αιθ 1 : Η Πεντάμορφη και το Τέρας  Ώρες προβολών: 19.45 και 22.00

Με τους: ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΣΕΛ , ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΝΟΡΙΕΓΚΑ , ΛΕΑ ΣΕΝΤΟΥ , ΟΝΤΡΕΪ ΛΑΜΙ

Ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ Βέροιας το καλύτερο παραμύθι όλων των εποχών.

O σκηνοθέτης του "Silent Hill" και της "Αδελφότητας των Λύκων" ετοιμάζει μια πρωτόγνωρη κατάδυση στα σκοτάδια των ηρώων, με πρωταγωνιστές τον σαγηνευτικό Vincent Cassel (Black Swan) και την ταλαντούχα Léa Seydoux που ξεχώρισε στις Κάννες για την εξαιρετική της ερμηνεία στο La Vie D'Adele (Χρυσός Φοίνικας).

Αιθ 2 : «Μικρό ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη, συμμετέχει «η δικιά μας» Σόνια Θεοδωρίδου

Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30

Η γνωστή σε όλους μας Βεροιώτισσα Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου που για χρόνια έχει μαγέψει τους λάτρεις της ποιοτικής μουσικής, συμμετέχει για πρώτη της φορά στην νέα και τέταρτη στην σειρά ταινία του Γιάννη Οικονομίδη  «Μικρό ψάρι» δημιουργού επίσης του γνωστών ταινίων «Σπιρτόκουτο» και  «ο Μαχαιροβγάλτης».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία ήταν υποψήφια για την Χρυσή Άρκτο στο πρόσφατο φεστιβάλ Βερολίνου.

Επίσης η ταινία συμμετέχει και πάλι στο διαγωνιστικό πρόγραμμα της Μπερλινάλε.

«To Μικρό Ψάρι» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο στην αίθουσα Berlinale Palast. Ηθοποιοί: Βαγγέλης Μουρίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Πέτρος Ζερβός, Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Καλλιμάνη, η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

1/5 Spiderman 3D

1/5 Rio 3D

15/5 Godzilla 3D

29/5 MALEFICENT 3D (Angelina Jolie)

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA