ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 20/12/18

Ο Γκριντς (ΜΕΤΑΓΛ. Στα Ελληνικά)

Προβολές : καθημερινά στις 17.30

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μοσιέ, Γιάροου Τσένι

Βασισμένη στο βιβλίο του Dr. Seuss

Με τις φωνές των: Γιώργου Καπουτζίδη, Έφης Παπαθεοδώρου

Η Illumination και η Universal, μετά τις παγκόσμιες επιτυχίες στο χώρο του animation με ταινίες όπως τα Minions και το ΕΓΩ, Ο Απαισιότατος, παρουσιάζουν φέτος την 8η μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, τον Γκριντς,

Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Πρόκειται για μια παιδική περιπέτεια που θα λατρευτεί από όλους. Η Illumination που άλλωστε ειδικεύεται στη δημιουργία αξιομνημόνευτων ηρώων (όπως ο «απαισιότατος» Γκρου των Minions) αποφάσισε να διασκευάσει σε άριστο 3D αυτήν τη διαχρονική ιστορία αγάπης και Χριστουγεννιάτικης τρυφερότητας, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Μάλιστα οι συντελεστές του φιλμ, έμειναν πιστοί στην αυθεντική ιστορία και πλησίασαν ευλαβικά τη γραφή του βιβλίου. Ξεχωριστή σημασία έχει και η μουσική επένδυση του  Ντάνι Έλφμαν, 25 χρόνια μετά του soundtrack του «Χριστουγεννιάτικου Εφιάλτη», σε παραγωγή του Τιμ Μπάρτον.

Trailer:

Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΠΙΝΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ  (Μεταγλ. Και Υποτιτλ)

Προβολές:    

 Καθημερινά στις 17.15 μεταγλωττισμένη στο Ελληνικά

 Καθημερινά στις 19.15 στα Αγγλικά (υποτιτλισμένη με Ελληνικούς υπότιτλους)

Σκηνοθεσία:    ΡΟΜΠ ΜΑΡΣΑΛ

Σενάριο:          ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΑΓΚΙ

Ηθοποιοί:        ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ, ΕΜΙΛΙ ΜΟΡΤΙΜΕΡ, ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΛΑΝΣΜΠΕΡΙ, ΝΤΙΚ ΒΑΝ ΝΤΑΪΚ, ΜΠΕΝ ΓΟΥΙΣΟ, ΛΙΝ-ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΙΡΑΝΤΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:    Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Trailer:

AQUAMAN

Προβολές:   Καθημερινά στις 21.45

Σε 3D προβολή μόνο το Σάββατο 22/12 στις 21.45

Σκηνοθεσία:    ΤΖΕΪΜΣ ΓΟΥΑΝ

Σενάριο:          ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΕΣΛΙ, ΤΖΟΝΣΟΝ ΜΑκΓΚΟΛΝΤΡΙΚ & ΓΟΥΙΛ ΜΠΙΛ

Ηθοποιοί:        ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ, ΤΕΜΟΥΕΡΑ ΜΟΡΙΣΟΝ, ΠΑΤΡΙΚ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΝΤΟΛΦ ΛΟΥΝΤΓΚΡΕΝ, ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ, ΓΟΥΪΛΕΜ ΝΤΑΦΟ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΟΜΟΑ

Μισός άνθρωπος, μισός Ατλάντειος, ο Aquaman είναι ένας κολοσσιαίος πολεμιστής που μαθαίνει ότι δικαιούται τον θρόνο του υποθαλάσσιου βασιλείου της Ατλαντίδας, αλλά την ίδια στιγμή είναι στο περιθώριο από επιλογή. Ζει ως Άρθουρ Κέρι, μεγαλωμένος από τον πατέρα του, Τομ, στην ξηρά, παρόλο που είναι ο πρωτότοκος γιος της Βασίλισσας Ατλάνα. Η ίδια του η ύπαρξη γεφυρώνει τους κατοίκους της ξηράς με αυτούς της θάλασσας και μια μέρα θα πρέπει να τους ενώσει.

O μισός Ατλάντειος Άρθουρ Κέρι ξεκινά για το υποθαλάσσιο ταξίδι της ζωής του- μία επική διαδρομή που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να πραγματοποιήσει αυτό για το οποίο ήταν προορισμένος από τότε που γεννήθηκε... Να γίνει ο άξιος βασιλιάς της Ατλαντίδας που θα σώσει τον λαό και θα γίνει ήρωας!

Trailer:

BUMBLEBEE 

Προβολές:   Καθημερινά στις 19.30 και 21.45

Σκηνοθεσία:    ΤΡΑΒΙΣ ΝΑΪΤ

Σενάριο:          ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΤΣΟΝ

Ηθοποιοί:        ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΛΟΝ, ΧΕΪΛΙ ΣΤΑΪΝΦΕΛΝΤ, ΤΖΟΝ ΣΙΝΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

EXTRA:   Στο ξεκίνημα της ταινίας το κοινό έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον Bumblebee γνωστό και ως Β-127, έναν ήρωα των Τransformers με έντονο κίτρινο χρώμα. Ο Β-127 έχει μια αποστολή στη γη: να προστατεύσει τον πλανήτη και τους κατοίκους του με την ελπίδα να βρει καταφύγιο εκείνος και οι συμπολεμιστές του. Αυτή η εκδοχή του Bumblebee είναι πιο ανθρώπινη, τρυφερή και οικογενειακή. Χωρίς να στερείται τη δράση και τα εντυπωσιακά εφέ, πρόκειται για μια ταινία που προσεγγίζει διαφορετικά την ιστορία των Transformers. Το σενάριο της Κριστίνα Χόντσον επικεντρώνεται στη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Bumblebee και την Τσάρλι, ένα κορίτσι που γνωρίζει τυχαία όταν εκείνη βρίσκει καταφύγιο στο γκαράζ του πατέρα της που έχει πρόσφατα χάσει τη ζωή του. «Ήθελα έναν γυναικείο χαρακτήρα. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες μπλέκονται σε περιπέτειες. Η Τσάρλι είναι λίγο αγοροκόριτσο, λίγο αθλήτρια, λίγο nerd», δηλώνει η σεναριογράφος.

Πρόκειται επίσης για μια ταινία που δίνει την ευκαιρία στους θεατές να ακούσουν το Autobot πριν χάσει τη φωνή του και για πρώτη φορά ένας χαρακτήρας των Transformers έχει γυναικεία φωνή. Η υποψήφια για Όσκαρ Άντζελα Μπάσετ χαρίζει τη φωνή της στη Shatter, μια αδίστακτη Autobot που έχει έρθει στον πλανήτη Γη να εντοπίσει τον Bumblebee. «Αφήνουμε το κοινό να γνωρίσει έναν Transformerμε έναν πρωτόγνωρο τρόπο», σχολιάζει ο παραγωγός Λορέντζο ντι Μποναβεντούρα.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria