ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 06/12/18

Ο Γκριντς (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές : Πέμπτη 6/12 - Παρασκευή 7/12 – Σάββατο 8/12 – Κυριακή 9/12 στις 17.30

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μοσιέ, Γιάροου Τσένι

Βασισμένη στο βιβλίο του Dr. Seuss

Με τις φωνές των: Γιώργου Καπουτζίδη, Έφης Παπαθεοδώρου

Η Illumination και η Universal, μετά τις παγκόσμιες επιτυχίες στο χώρο του animation με ταινίες όπως τα Minions και το ΕΓΩ, Ο Απαισιότατος, παρουσιάζουν φέτος την 8η μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, τον Γκριντς,

Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Πρόκειται για μια παιδική περιπέτεια που θα λατρευτεί από όλους. Η Illumination που άλλωστε ειδικεύεται στη δημιουργία αξιομνημόνευτων ηρώων (όπως ο «απαισιότατος» Γκρου των Minions) αποφάσισε να διασκευάσει σε άριστο 3D αυτήν τη διαχρονική ιστορία αγάπης και Χριστουγεννιάτικης τρυφερότητας, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Μάλιστα οι συντελεστές του φιλμ, έμειναν πιστοί στην αυθεντική ιστορία και πλησίασαν ευλαβικά τη γραφή του βιβλίου. Ξεχωριστή σημασία έχει και η μουσική επένδυση του  Ντάνι Έλφμαν, 25 χρόνια μετά του soundtrack του «Χριστουγεννιάτικου Εφιάλτη», σε παραγωγή του Τιμ Μπάρτον.

Trailer:

CREED II

Προβολές:   Πέμπτη 6/12 – Παρασκευή 7/12– Δευτέρα 10/12 – Τρίτη  11/12 - Τετάρτη 12/12 στις 21.00

Σάββατο 8/12 – Κυριακή 9/12 στις 19.15 και 21.45

Το παρελθόν του ROCKY επιστρέφει με επικούς αγώνες επιβίωσης μέσα και έξω από το ρινγκ!

Μια έχθρα δεκαετιών αναβιώνει στο ολοκαίνουριο ταινία Creed II. Ο Adonis Creed, γιος του θρυλικού μποξέρ Apollo που έπεσε νεκρός από τις γροθιές του Ivan Drago, αντιμετωπίζει στο ρινγκ τον γιο του Ρώσου μποξέρ Viktor. Ο αγώνας αποτελεί φυσικά μια πρόκληση για το νεαρό μποξέρ, τον οποίο κοουτσάρει ο θρυλικός Rocky Balboa.

Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας – που χάρισε στον Σιλβέστερ Σταλόνε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου και μια Χρυσή Σφαίρα- ο εξαιρετικός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν επιστρέφει στον ρόλο του εκρηκτικού πυγμάχου Άντονις Κριντ. Αυτήν τη φορά, ο –κυριολεκτικά- γιγάντιος αντίπαλος ξυπνάει δαίμονες από το παρελθόν του Ρόκι και του Κριντ, καθώς η ανάγκη για εκδίκηση-εξιλέωση πυροδοτεί έναν φορτισμένο αγώνα επιβίωσης μέσα και έξω από το ρινγκ.

Ο Sylvester Stallone επιστρέφει (και) στην καρέκλα του σκηνοθέτη του franchise του Rocky Balboa, για το Creed 2

Creed II: Ο Ρόκι Μπαλμπόα αντιμέτωπος ξανά με τον Ιβάν Ντράγκο

Trailer:

Mortal Engines - Φονικές Μηχανές (Πίτερ Τζάκσον)

Σε απλές προβολές 2D:  Προβολές:   Πέμπτη 6/12 – Δευτέρα 10/12 – Τρίτη  11/12 - Τετάρτη 12/12 στις 21.00

Παρασκευή 7/12 στις 19.00 και Σάββατο 8/12 στις 21.30

Κυριακή 9/12 στις 19.00 και 21.30

Σε 3D Τρισδιάστατη προβολή: Παρασκευή 7/12 στις 21.30  και Σάββατο 8/12  στις 19.00

Σενάριο: Φραν Γουόλς, Φιλίπα Μπόγιενς, Πίτερ Τζάκσον

Πρωταγωνιστούν: Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίχαν, Τζιχάε, Ρόναν Ράφτερι, Λέιλα Τζόρτζ, Πάτρικ Μαλαχάιντ και Στέφεν Λανγκ

Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν οι πόλεις κινούνταν πάνω σε τροχούς; Πώς θα είχε διαμορφωθεί ο πλανήτης, αν οι μεγάλες πόλεις διαρκώς ταξίδευαν και προσπαθούσαν να καταβροχθίσουν η μια την άλλη;

Αυτός ο δυστοπικός και αφιλόξενος κόσμος κυριαρχεί στην ταινία «Mortal Engines»

Με τη δράση τοποθετημένη χρονολογικά 1.700 χρόνια μετά την εποχή μας, ο κόσμος έχει πια καταστραφεί οικολογικά και τεχνολογικά, εξαιτίας του λεγόμενου «Εξηντάλεπτου Πολέμου», στον οποίο χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα και βιολογικές βόμβες που αφάνισαν ολόκληρες χώρες.

Η ταινία βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα του Άγγλου συγγραφέα Φίλιπ Ριβ, το οποίο πυροδότησε τη φαντασία του σκηνοθέτη και παραγωγού Πίτερ Τζάκσον, με σχεδόν ανάλογο τρόπο που τον είχε εμπνεύσει η γραφή του Τόλκιν και τον έκανε να δημιουργήσει τη θρυλική τριλογία του «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών». Χρειάστηκαν επτά χρόνια για τον Ριβ, να ολοκληρώσει το πρώτο του young-adult βιβλίο, που τελικά κυκλοφόρησε το 2001.

Ο θεατής θα βυθιστεί στο εσωτερικό της ιστορίας και θα μαγευτεί από τα οξειδωμένα γρανάζια των κινούμενων πόλεων και ταυτόχρονα θα έχει τη γοητευτική αίσθηση ότι συμμετέχει ενεργά μαζί με τους ήρωες στον αγώνα τους να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή. Οι ιδέες της ταινίας είναι πολλές: το αμοραλιστικό πρόσωπο της εξουσίας, τα δύσβατα σπλάχνα των πόλεων με τους αλλοτριωμένους κατοίκους, ο ταξικός διαχωρισμός και η επιβολή των μηχανών στα οικοσυστήματα. Όμως στην καρδιά της ιστορία βρίσκεται η ανθρωπιά που θα επιβιώσει, πέρα από τον χρόνο, φυσικά μαζί με την αγάπη.

Ο Πίτερ Τζάκσον, μέσα από την ψυχαγωγική φύση της ταινίας, καταφέρνει και περνάει μηνύματα για τους απολυταρχικούς αρχηγούς κρατών μέχρι την κλιματική αλλαγή, πάντα σε παραμυθένιο περίβλημα και με όπλο την αστείρευτη κινηματογραφική του φαντασία.

Ο Πίτερ Τζάκσον φέρνει την Αποκάλυψη στις «Φονικές Μηχανές»

Οι «Φονικές Μηχανές» φιλοδοξούν να ξεκινήσει τη δική τους κινηματογραφική saga, αφού η λογοτεχνική σειρά του Φίλιπ Ριβ στην οποία βασίζεται αποτελείται από τέσσερα βιβλία και η προώθησή του έχει ήδη ξεκινήσει θεαματικά.

Το εντυπωσιακό μετα-αποκαλυπτικό μυθιστόρημα του Φίλιπ Ριβ μεταφέρεται στον κινηματογράφο από την βασική δημιουργική ομάδα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria