ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 08/06/17

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES

Συνεχίζουν για 3η και τελευταία εβδομάδα

Προβολές καθημερινά στις 20.15 σε  απλή 2D προβολή

Σκηνοθεσία: Ε. ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ & Γ. ΡΕΝΙΝΓΚ

Σενάριο: TZEΦ ΝΕΪΘΕΝΣΟΝ

Ηθοποιοί: ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΟΥΕΝΧΑΜ, ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΜΠΡΕΝΤΟΝ ΘΓΟΥΕΙΤΣ, ΚΑΓΙΑ ΣΚΟΝΤΕΛΑΡΙΟ, ΓΚΟΛΣΙΦΤΕ ΦΑΡΑΧΑΝΗ

Περίληψη: Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παληκαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “Οι Πειρατές της Καραιβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ να νιώθει τους ανέμους της δυστυχίας να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.

Trailer:

WONDER WOMAN    

Μετά την MARVEL τώρα και DC μπαίνει δυναμικά στα κινηματογραφικά Block buster.

Προβολές καθημερινά στις 19.00 και 22.00 σε 2D

3D προβολή στις 19.00 μόνο Πέμπτη 8/6 – Παρασκ 9/6 – Σάββατο 10/6 – Κυριακή 11/6

Σκηνοθεσία:    ΠΑΤΙ ΤΖΕΝΚΙΝΣ

Σενάριο:          ΑΛΑΝ ΧΕΪΝΜΠΕΡΓΚ & ΖΑΚ ΣΝΑΪΝΤΕΡ

Ηθοποιοί:        ΚΟΝΙ ΝΙΛΣΕΝ, ΓΙΟΥΕΝ ΜΠΡΕΜΝΕΡ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΘΙΟΥΛΙΣ, ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΑ, ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΪΤ, ΚΡΙΣ ΠΑΪΝ, ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟ, ΝΤΑΝΙ ΧΑΣΤΟΝ, ΣΑΪΝΤ ΤΑΓΚΜΑΟΥΙ, ΛΟΥΣΙ ΝΤΕΪΒΙΣ

Η ταινία είναι αρκετά εντυπωσιακή και επιβλητική εκεί που χρειάζεται, έχει έναν πραγματικά πολύ γρήγορο ρυθμό που δεν σε κάνει να βαρεθείς και πολύ σημαντικό το γεγονός πως δεν θεωρεί πολλά πράγματα δεδομένα και σίγουρα δεν είναι φορτωμένη.

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

Οι πρώτες κριτικές μιλούν για την ταινία της Πάτι Τζέκινς ως την καλύτερη του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC με κάποιους να την θεωρούν μάλιστα ως τον πρώτο βασικό αντίπαλο της Marvel. Αλλά η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Γκαλ Γκαντότ, κατάφερε να κερδίσει τα περισσότερα εύσημα ως μια «απολύτως εκπληκτική» και «μοναδική σταρ».

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria