- ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 555 φορές
Όσες πενηντάρες κι αν βάλει ο Mitchell…
Γράφει ο L-Train
Μάθε όλες τις προσφορές της vistabet εδώ
23:00, Denver Nuggets – Utah Jazz
Κωδ. ΟΠΑΠ: 5014
Διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο
Ήταν το ιδανικότερο ξεκίνημα για τα φετινά playoffs το μεταξύ τους παιχνίδι προχθές. Έπειτα από 430 μέρες δίχως post season, ένα ματς που πάει πόντο-πόντο και κρίνεται στην παράταση. Ε, λογικό! Ο Mitchell ήταν συγκινητικός. Σκόραρε 57 πόντους, παρόλα αυτά οι Jazz δεν κατάφεραν. 135-125 οι Nuggets στην παράταση, που είχαν σε εξαιρετική φόρμα, με τον PG των «σβόλων» να «καθαρίζει» το παιχνίδι στην παράταση.
57 πόντους, εννιά ριμπάουντ κι επτά ασίστ είχε ο Mitchell. Τι άλλο να κάνει; Κι από τους νικητές 36 σκόραρε ο Murray και στους 29 σταμάτησε ο Jokic.
Προφανής επιλογή το να ποντάρει κάποιος πάνω στο over των πόντων του Mitchell. Όσον αφορά τώρα την αναμέτρηση, πιστεύω ότι και πάλι οι Nuggets θα το πάρουν. Όσο οι Jazz παίζουν χωρίς καθαρό PG κι αναγκάζεται ο Mitchell να κάνει και τον δημιουργό και τον σκόρερ, δε θα τα καταφέρνουν. Άσος και με το -3.5 του χάντικαπ.
Σχετικά Άρθρα
-
Πόσο γρήγορα ολοκληρώνονται πραγματικά οι αναλήψεις σε διαδικτυακά καζίνο; Τι συμβαίνει από το αίτημα ανάληψης έως την πληρωμή -
KERKIDABET: Με Αταλάντα και επιθετική φιλοσοφία για το ταμείο της Δευτέρας! -
KERKIDABET: Με το ντέρμπι στο Άνφιλντ, ισπανικό άσο και γερμανικά γκολ για ταμείο! -
KERKIDABET: Με τη φόρα του χθεσινού ταμείου – Νέα δυνατή τριάδα στο 4.46!



