- ΒΟΛΕΪ
- Posted
- Διαβάστηκε 1997 φορές
Πήραν το ντέρμπι τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, ο Ποσειδώνας Βέροιας πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ίκαρου Έδεσσας με 3-1 σετ (21-25, 25-15, 25-13, 25-14).
Εκτός από το πρώτο σετ που ο Ποσειδώνας ξεκίνησε μουδιασμένα με αποτέλεσμα να χάσει το σετ, στη συνέχεια βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοσή του και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην καλή ομάδα της Έδεσσας να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Όλες οι αθλήτριες που έπαιξαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και δίκαια η ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας κέρδισε τον αγώνα.
ΣΎΝΘΕΣΗ (Λουκάς Στέργιος): Καπνά Ηλιάνα, Βέργου Θωμαή, Βέιου Μελίνα, Χατζηαθανασίου Άννα, Μπασιά Μαριαλένα, Πάντσιου Βασιλική, Χαρίση Αθανασία, Γιουβανούλη Δήμητρα, Τσακιρίδου Ευδοξία, Ιωακειμίδου Ελισάβετ, Θεοδωρακοπούλου Άννα, Κουτσαντά Αλεξάνδρα Κατσιγιάννη Ιωάννα.
Σχετικά Άρθρα
-
«Απέδρασε» με σπουδαίο διπλό (2-3 σετ) από τη Σκύδρα η Κ16 του Ποσειδώνα Βέροιας! -
Β’ Εθνική Γυναικών: Φιγουράρει στην κορυφή η Βέροια – Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής -
Γ. Σπυριδωνίδης: «Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς – Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση» -
Λύτρωση στο 75’ με Σωτήρα και «2 στα 2» για τα κορίτσια της Βέροιας (φωτο)



