ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 384 φορές

Δύο νίκες για τις ομάδες παγκορασίδων του Ποσειδώνα Βέροιας

Με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ξεκίνησαν οι δύο ομάδες παγκορασίδων του Ποσειδώνα, κερδίζοντας μέσα στην Βέροια την ομάδες της Κατερίνης και του Κιλκίς.

Ο Ποσειδώνας 1 επικράτησε του Άτλαντα Κιλκίς με 3-0 σετ (25-11, 25-9, 25-17) και ο Ποσειδώνας 2 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κέρδισε με ανατροπή τον Αίολο Κατερίνης με 3-2 σετ (21-25, 21-25, 25-13, 25-13, 15-10).

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Άτλαντα οι αθλήτριες του Ποσειδώνα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Κιλκίς να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και νίκησαν εύκολα με 3-0 σετ.

Σύνθεση (Τσανασιδου Κική): Ιντζεβίδου Ζωή, Δήμου Ελένη, Δήμου Σοφία, Μαργαριτοπούλου Κατερίνα, Καρούσου Ευγενία, Παντσιου Αλίκη.

Το δεύτερο παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τον Ποσειδώνα να κάνει την ολική ανατροπή από 2-0 σε 3-2 και τις αθλήτριες του να πανηγυρίσουν έξαλλα στο τέλος του παιχνιδιού!

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος): Ιωακειμίδου Ελισάβετ, Γιουβανούλη Δήμητρα, Τσακιρίδου Ευδοξία, Μπασιά Μαριαλένα, Θεοδωρακοπούλου Άννα, Αϊδινίδου Έλενα, Γκαϊτατζή Μαρία, Μιτσιου Πασχαλίνα, Πελαλιδου Μαριάννα.