ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 420 φορές

Ποσειδώνας Βέροιας: Νίκη για τις κορασίδες, ήττα για τις γυναίκες

Για το πρωτάθλημα κορασίδων ο Ποσειδώνας με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε μέσα στην Βέροια την Αριδαία με 3-0 σετ (25-4,25-10,25-10).

Έχοντας σαν αιχμή το πολύ δυνατό σέρβις δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Αριδαίας να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες του και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος): Καπνά Ηλιάνα, Βέιου Μελίνα, Παντσιου Βασιλική, Χατζηαθανασίου Άννα, Μπασιά Μαριαλένα, Θεοδωρακοπούλου Άννα, Χαρίση Αθανασία, Γιουβανούλη Δήμητρα, τσακιριδου Ευδοξία, Κατσιγιάννη Ιωάννα, Πελαλιδου Μαριάννα, Πετρίδου Δήμητρα, Βοργιανζιδου Ελένη.

Για το πρωτάθλημα γυναικών Κεντροδυτικής Μακεδονίας ο Ποσειδώνας Βέροιας έχασε μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι από τον Γ.Σ. Γρεβενών με 3-1 σετ (26-24,14-25,20-25,26-28).

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ομάδα τών Γρεβενών ποιο ψύχραιμη και έμπειρη στις κρίσιμες στιγμές να τελειώνει της φάσεις και να κερδίζει το ματς.

Μεγάλο το κέρδος για τις νεαρές αθλήτριες του Ποσειδώνα που κέρδισαν εμπειρίες από τον αγώνα αυτόν.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος): Τσανασιδου Κική, Κυριακίδου Παναγιώτα, Τσανασιδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Πάντσιου βασιλική, Μπέη Βασιλική, Γιορεντζίδου Νικολέτα, Καπνά Ηλιάνα, Μπασιά Μαριαλένα, Βέιου Μελίνα, Χατζηαθανασίου Άννα.