ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 585 φορές

Έχασε στην Ορεστιάδα και υποβιβάστηκε ο Φίλιππος!

Δεν τα κατάφερε ο Φίλιππος στην Ορεστιάδα, όπου γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Άθλο και υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.

Οι γηπεδούχοι, με αυτή τους τη νίκη έκαναν το 2-0 στα μπαράζ (είχαν κερδίσει πριν λίγες μέρες με 3-1 στη Βέροια) και πανηγύρισαν την άνοδό τους στην Volleyleague!

Στο σημερινό ματς, που έγινε στο σχεδόν κατάμεστο κλειστό «Ν. Σαμαράς», οι Βεροιώτες πάλεψαν μόνο το πρώτο σετ, το οποίο και έχασαν στις λεπτομέρειες με σκορ 25-21, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκαν στους γηπεδούχους, που πήραν εύκολα τα δύο επόμενα σετ με 25-15 και 25-13.

Έτσι, ο Φίλιππος Βέροιας μετά από δύο σεζόν στη Volley League υποβιβάζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στη Pre League ανδρών.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Γραμματεία: Σαρδάνη.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Καζαντζίδης, Ράπτης.

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος, Βαρβεσιώτης, Στουντζίνσκι, Χουάν, Γραμμενούδης, Στεφανίδης / Μιχελάκης (λ), Κουπατσιάρης, Σιούτης, Ντουντούδης.