ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 582 φορές

Παίζει... μια κατηγορία ο Φίλιππος στην Ορεστιάδα!

Έναν αγώνα, μία κατηγορία δίνει την Τετάρτη 4 Μαϊου στις 19.00 στο κλειστό της Ορεστιάδας η ομάδα μας που αντιμετωπίζει τον τοπικό Άθλο, σε μία αναμέτρηση «δίχως αύριο» για την παραμονή των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» στη Volleyleague.

Τα παιδιά του Τάκη Χριστοφορίδη αναμένεται να τα δώσουν όλα προκειμένου ισοφαρίζοντας 1-1 τις νίκες να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για τη σωτηρία, επιστρέφοντας τη σειρά των αγώνων σε 3ο ματς στη Βέροια (7/5), όπου θα κριθεί οριστικά το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ της επόμενης σεζόν.

H αποστολή του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας, που ταξίδεψε το μεσημέρι πλήρης για την ακριτική έδρα, έφτασε στην Ορεστιάδα το βράδυ και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Τάκης Χριστοφορίδης έχει προγραμματίσει για το πρωί της Τετάρτης προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, που φέρει το όνομα του θρυλικού «αετού» του ελληνικού βόλεϊ «Ν. Σαμαράς», που μεγαλούργησε με τη φανέλα των «πράσινων» του Έβρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αίτημα της διοίκησης του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας προς την διοργανώτρια αρχή των αγώνων, για χρήση του Video Check, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα η ΕΣΑΠ απάντησε ως εξής: Σε απάντηση της επιστολής σας σχετικά με την διάθεση του Video Check για τις ανάγκες του αγώνα ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ σας ενημερώνουμε ότι παρά την θετική διάθεση της ΕΣΑΠ για την διάθεση του συστήματος, λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν υπάρχει διαθέσιμος χειριστής της πλατφόρμας που να μπορεί να ταξιδέψει στην πόλη της Ορεστιάδας την Τετάρτη 4 Μαϊου».

Δηλώσεις

Τάκης Χριστοφορίδης (Προπονητής Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας): «Πάμε να παίξουμε στην Ορεστιάδα, ελεύθερα και χωρίς άγχος. Έχουμε προετοιμαστεί, όσο μπορούμε καλύτερα για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας ανήκουν για την παραμονή. Νομίζω πως στο β’ ματς το άγχος θα το έχει η Ορεστιάδα, αφού αν χάσει, το πλεονέκτημα έδρας επιστρέφει πάλι στη Βέροια».

Παναγιώτης Βαρβεσιώτης (Διαγώνιος Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας): «Αύριο είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς... Αν κερδίσουμε φέρνουμε τη σειρά των αγώνων στα ίσα και έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουμε στην έδρα μας την παραμονή μας. Στον προηγούμενο αγώνα όλα τα παιδιά δώσαμε το 100% και το ίδιο θα πράξουμε και στην Ορεστιάδα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε.

Αλέξανδρος Γραμμενούδης (Πασαδόρος Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας): «Το αυριανό παιχνίδι με την Ορεστιάδα αποτελεί για εμάς «ζήτημα ζωής και θανάτου». Θεωρώ πως κάθε αθλητής που έρχεται να παίξει στον Έβρο, νιώθει την φιλοξενία των φιλάθλων της ακριτικής έδρας. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα. Όπως και στη Βέροια, θα μπούμε με το ίδιο πάθος και θα διεκδικήσουμε από την αρχή ό,τι μας ανήκει. Έχουμε προετοιμαστεί καλύτερα τακτικά και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».