ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 672 φορές

Δυσκολεύει η παραμονή για τον Φίλιππο - Έχασε 1-3 από τον Άθλο Ορεστιάδας

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η πρώτη «αποστολή σωτηρίας» του Φιλίππου Βέροιας!

Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν με σκορ 3-1 στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" από τον Άθλο Ορεστιάδας, στο 1ο ματς για την παραμονή του στην Volleyleague (η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες).

Η Βεροιώτικη ομάδα, παρότι προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 σετ (25-22), δεν κατάφερερ να έχει ανάλογη συνέχεια, χάνοντας τα τρία επόμενα σετ με 22-25, 19-25, και 21-25.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη και την ερχόμενη Τετάρτη (4/5) θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στο δεύτερο ματς που θα διεξαχθεί στην Ορεστιάδα. Ο Φίλιππος από την πλευρά του θα προσπαθήσει να φέρει τις νίκες στα ίσια και να διεκδικήσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία σε τρίτο παιχνίδι, που θα γίνει (αν χρειαστεί) το Σάββατο 7 Μαΐου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Tάκης Χριστοφορίδης (Προπονητής Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας): «Μας επηρέασε πολύ το γεγονός η αποχή που είχαμε από τους αγωνιστικούς ρυθμούς και οι λιγοστές προπονήσεις. Αν είχαμε λίγο περισσότερες δυνάμεις σε κάποιες κρίσιμες φάσεις στο 2ο σετ, που τις χάσαμε από αψυχολόγητες ενέργειες, λόγω κόπωσης και γινόταν εκεί το 2-0, τότε το παιχνίδι θα εξελίσσονταν αλλιώς. Και στο 4ο σετ όμως προηγηθήκαμε με 21-19, βγαίναμε συνέχεια με ένα μπλοκ, αλλά δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις, γιατί δεν είχαμε δυνάμεις.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την προσπάθειά τους, γιατί για μένα που ξέρω τις προπονήσεις που κάναμε, θεωρώ ότι υπερβάλλαν εαυτούς.
Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα πάμε να παίξουμε στην Ορεστιάδα ελεύθερα, γιατί σήμερα το άγχος το είχαμε εμείς και να παίξουμε την παραμονή σε ένα ακόμη αγώνα στη Βέροια..».
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Α ματς: Σάββατο 30 Απριλίου 2022 «Δ. Βικέλας» Βέροιας 17.00: ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας: 1-3 σετ (25-22, 22-25, 19-25, 21-25)

Β’ ματς: Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 «Ν. Σαμαράς» Ορεστιάδα: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Γ’ ματς: Σάββατο 7 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)«Δ. Βικέλας» Βέροιας - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας.