ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 548 φορές

Ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα των πλέι άουτ ο Φίλιππος

Δεν τα κατάφερε ο Φίλιππος Βέροιας στο άνοιγμα της αυλαίας των πλέι άουτ στο Ηράκλειο, καθώς ηττήθηκε με 3-0 (25-14, 25-22, 25-15) σετ από τον γηπεδούχο ΟΦΗ, που έκανε το πρώτο βήμα για την απευθείας παραμονή του.

Την Παρασκευή στις 20.00 διεξάγεται το 2ο από τις 4 αναμετρήσεις της σειράς που θα χαρίσουν αυτόματα το εισιτήριο συμμετοχής στην Volleyleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας που ξεκίνησε νωθρά, προσπάθησε για το καλύτερο όπως πάντα, ανεβάζοντας όσο πέρναγε η ώρα την απόδοσή του, αλλά πλήρωσε τελικά τα προβλήματα που τον ταλανίζουν, καθώς και τις σημαντικές απουσίες βασικών άσων μας, όπως οι Γραμμενούδης, Στεφανίδης.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην αθλητή του ΟΦΗ, Κώστα Λεονταράκη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Δηλώσεις

Tάκης Χριστοφορίδης (προπονητής Φίλιππου Βέροιας): «Ξέραμε πως θα πάει το παιχνίδι. Στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι, θα έχουμε δυο παίκτες ακόμη. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνουν. Δεν είναι λίγο. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και τα παιδιά. Μας έχει πάρει λίγο από κάτω. Αυτά τα παιχνίδια είναι για να προετοιμαστούμε με ποιον θα παίξουμε στην Α2 στην Pre-League. Ο ΟΦΗ είναι καλύτερος. Έχει παίκτες με ποιότητα και είναι δίκαια εκεί που είναι. Πάντα όσο ζούμε, ελπίζουμε. Ο πρόεδρος και κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι εμείς προσπαθούμε να ακουστεί το όνομα της Βέροιας και δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η αδιαφορία. Έχουμε μείνει ένα-δυο παράγοντες, οι παίκτες και εγώ. Δεν γίνεται να κάνουμε μόνοι μας αυτήν την προσπάθεια. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα οργανωμένη. Ο Κώστας Δεληκώστας, έχει δίπλα του ανθρώπους. Ευχαριστώ τον Γιάννη Δανδάλη για την φιλοξενία. Τέτοιοι άνθρωποι ανεβάζουν το επίπεδο του ελληνικού βόλει.

Παναγιώτης Βαρβεσιώτης (Ακραίος Φίλιππος Βέροιας): «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Έπαιξε πολύ καλά. Εμείς είχαμε δυο απουσίες. Την Παρασκευή θα είμαστε πιο ενισχυμένοι. Προσπαθούμε για το καλύτερο, είμαστε μια νεανική ομάδα. Όλα τα παιδιά δίνουμε το 100%. Εύχομαι την Παρασκευή να γίνει ένα καλύτερο ματς. Στόχος μου είναι να πάρω εμπειρίες και να κυνηγήσω το επόμενο συμβόλαιο.»

Τα σετ:

ΟΦΗ-Φίλιππος Βέροιας 3-0 ( Τα σετ: 25-14, 25-22, 25-15).

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης, Γιαννόπουλος, Κάλας, Deweese, Arpagiou, Δαρίδης (λ), Wieczorek, Βαϊόπουλος, Tσέλιος, Vargas, Τζουγκαράκης.

Φίλιππος Βέροιας (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος, Μιχελάκης (λ), Ντουντούδης, Γιαράμπα Βαρβεσιώτης, Στουτζίνσκι, Σιούτης, Mόμπιν, Kουπατσιάρης.