ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 501 φορές

Ήττα - αποκλεισμός για τον Φίλιππο στη Σάμο

Την ήττα με 3-1 (25-21, 17-25, 25-13, 25-23) σετ από τον φιλόδοξο ΑΣ Κέρκης γνώρισε στη Σάμο ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική της Γ' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας», που λόγω απαγορευτικού απόπλου στο νησί, αναμένεται να επιστρέψουν στην έδρα τους την Παρασκευή, είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν όλο τους το ενδιαφέρον στο στόχο της παραμονής, στα ματς των πλέι άουτ με τον ΟΦΗ.

Τάκης Χριστοφορίδης (Προπονητής ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας):

«Έχουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα ακόμη… Μπήκαμε να παίξουμε, ο ΑΣ Κέρκης έδειξε να το θέλει πολύ και κατάφερε να πάρει το 1ο σετ από κάποια δικά μας λάθη στα τελειώματα. Το 2ο σετ το πήραμε πολύ άνετα, επιβάλλοντας το δικό μας ρυθμό, αλλά στο επόμενο σετ ο Κέρκης "απάντησε" και τελικά μετά το 23-23 στο 4ο σετ, πήρε τελικά τη νίκη στα σημεία. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας, πιο σοβαρούς στόχους, όπως η παραμονή μας, αφού και να προκρινόμασταν σήμερα, θα πέφταμε πάνω σε κάποιο από τα φαβορί για την κούπα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σάμου, τη διοίκηση της οποίας ευχαριστούμε πολύ για την άριστη φιλοξενία της».

Διαιτητές: Οικονόμου Β. - Καραδημητρίου, Γραμματεία: Ζαβού, Παρατηρητής: Περρής.

Τα σετ: 3-1 (25-21, 17-25, 25-13, 25-23)

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Μελλές, Πέτρας, Κουτσομύτης, Αράγια, Ρούσης / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Στράτος, Γεωργίου.

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Στεφανίδης, Γιάγκος, Βερβεσιώτης, Ροντρίγκες, Γραμμενούδης, Γιαράμπα / Μιχελάκης (λ), Μποζόργκι, Σίρι.