ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 547 φορές

Η μάχη της παραμονής για τον Φίλιππο Βέροιας

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η προκήρυξη της ΕΣΑΠ για τη συνέχεια των PLAY OUT:

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 7 και 8 της κανονικής περιόδου θα αγωνιστούν σε αγώνες Play out μεταξύ τους και μέχρι τη συμπλήρωση των τεσσάρων (4) νικών, εναλλάσοντας τις έδρες που γίνονται οι αγώνες. Οι αγώνες ξεκινούν από την έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην 7η θέση της κατάταξης. Δύναται να συμφωνηθεί μεταξύ της 7ης και 8ης ομάδας η διεξαγωγή των play out με το σύστημα 2-2-1-1-1 (2 εντός-2 εκτός-1 εντός-1 εκτός-1 εντός) και για να ισχύει θα πρέπει να υπάρχει έγκριση από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ. Η ηττημένη ομάδα από την σειρά των Play Out καταλαμβάνει την 8η θέση. H ομάδα που θα καταλάβει την 8η θέση μετά την ολοκλήρωση των Play Out, θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ, με τον 3ο της Pre League, μέχρι την συμπλήρωση των δυο (2) νικών. Η έναρξη της σειράς των αγώνων γίνεται από την έδρα της ομάδας της Volley League και οι έδρες εναλάσσονται. Οι ημερομηνίες των αγώνων θα καθοριστούν κατόπιν κοινής συμφωνίας μεταξύ ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ: Σε περίπτωση δυο νικών της 3ης ομάδας της Pre League στους αγώνες μπαράζ με τον 8ο της Volley League, o 8ος της Volley League, υποβιβάζεται στην Pre League για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 19 Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι αγώνες μπαράζ λόγω μέτρων πανδημίας Covid19 και κατόπιν σχετικής εξουσιοδοτικής διάταξης νόμου, η 8η ομάδα της Volley League παραμένει στην κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, σε περίπτωση δε κατά την οποία για τον ίδιο λόγο δεν διεξαχθεί το πρωτάθλημα της PRE LEAGUE 2021/2022 τότε του ΔΣ της ΕΣΑΠ μπορεί να αποφασίσει, είτε την συμπλήρωση της κατηγορίας με κάρτες ελεύθερης συμμετοχής είτε την διεξαγωγή του πρωταθλήματος 2022/2023 με τις οκτώ συμμετέχουσες στο πρωτάθλημα 2021/2022, ομάδες.