ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 760 φορές

Χριστοφορίδης: "Βοήθεια, γιατί ο Φίλιππος διαλύεται"

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. έστειλε το δικό του μήνυμα, σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Βοήθεια, γιατί ο Φίλιππος διαλύεται… Δεν υπάρχει βοήθεια από κανέναν… Μας έχουν αφήσει μόνους μας, τρία άτομα από το συμβούλιο τρέχουνε και από εκεί και ύστερα το χάος! Εμείς είμαστε όλη μέρα στο γήπεδο, δεν θα σταθώ στο απλήρωτοι, γιατί απλήρωτοι είναι και σε άλλες ομάδες. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πλέον τι μας ξημερώνει.

Μετά το «καμπανάκι» του πρώην αρχηγού μας Κώστα Προύσαλη, ενόψει του ταξιδιού στο Ηράκλειο, πριν από μήνες, τώρα είναι σειρά μου να πω ότι δεν πρόκειται χωρίς χρήματα να πάμε στη Σάμο για το Κύπελλο, να πάμε στο Ηράκλειο για τα πλέι άουτ παραμονής με τον ΟΦΗ, ούτε καν να κατέβουμε στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Άμα θέλουνε να σωθεί η ομάδα, πρέπει να έρθουν κάποιοι να βοηθήσουνε. Και να σταματήσουνε τα λόγια… Τα βαρεθήκαμε και πλέον θέλουμε μόνο πράξεις.

Έχουμε λεφτά, μένουμε στην κατηγορία, δεν υπάρχουν χρήματα και με το υπάρχον υλικό θα προσπαθήσουμε, αλλά όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και ο Τάκης Χριστοφορίδης δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτό που κάνουν τα παιδιά και τα ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την προσπάθειά τους είναι άθλος» επεσήμανε ο πολύπειρος τεχνικός, που έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ και εξήρε την κίνηση του ομολόγου του στον ΠΑΟΚ, Γιάννη Καλμαζίδη, να δοκιμάσει κάποιους παίκτες στο σημερινό ματς και να δώσει ανάσες σε άλλους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας των πλέι οφ.