ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 445 φορές

Τον πρωτοπόρο Π.Α.Ο.Κ. υποδέχεται ο Φίλιππος

Mε τη στήριξη ακόμη περισσότερων φίλων του στην κερκίδα, λόγω της αύξησης χωρητικότητας των γηπέδων από το 10% στο 50%, ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 20.00 (Live Streaming ESAP T.V. Διαιτητές: Δανιηλίδου, Κουτσής) στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας» με 3 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα αγωνιστεί σε πλέι άουτ με αντίπαλο τον ΟΦΗ με τον οποίο η παραμονή θα κριθεί στις 4 νίκες.

O προπονητής του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας, Τάκης Χριστοφορίδης ενόψει του αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είπε: «Θέλουμε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στην έδρα μας. Για τη συνέχεια όμως θα πρέπει η διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της για το μέλλον της ομάδας. Με το καλό να κλείσουμε την κανονική περίοδο, να παίξουμε ελεύθερα και να έχω όλους τους αθλητές μου διαθέσιμους για να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ".

Από την πλευρά του ο λίμπερο του Φιλίππου Γιώργος Μιχελάκης τόνισε: «Ανυπομονούμε να τελειώσει η σεζόν και το φινάλε της κανονικής περιόδου μας φέρνει απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Αναλόγως με τη σύνθεση που θα κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα είμαστε πλήρεις, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».