ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 560 φορές

Στην Κηφισιά την Τετάρτη ο Φίλιππος

Με καθυστέρηση δέκα ημερών λόγω προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία του covid-19 ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς θα υποδεχτεί τον Α.Π.Σ. Φίλιππο Βέροιας σε αγώνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 (Ζηρίνειο Κηφισιάς, 16/2, 18:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Φραγκάκης, Οικονόμου).

Ο Φίλιππος Βέροιας μέσα από τις δυσκολίες προσπαθεί να σταθεί όρθιος και θα πάει στην Κηφισιά αποφασισμένος για θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Τάκη Χριστοφορίδη έχει μία εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και με 3 βαθμούς είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας,Tάκης Χριστοφορίδης είπε: «Πάμε να παίξουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα θα δούμε στην προπόνηση ποιους αθλητές θα έχω στη διάθεσή μου, με την ελπίδα ότι κάποιες απουσίες που είχαμε τελευταία θα επανέλθουν για να μας βοηθήσουν. Όπως κάναμε και στη Σύρο όπου πήγαμε με μόλις 9 άτομα, έτσι και στο Ζηρίνειο θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ο αθλητής του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας Παναγιώτης Βαρβεσιώτης δήλωσε: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σύρο και ένα δύσκολο ταξίδι, όμως όλα τα παιδιά παίξαμε πολύ καλά! Την Τετάρτη είναι ένα εξίσου σημαντικό και δύσκολο ματς με την Κηφισιά, καθώς πρόκειται για μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα σε μια δύσκολη έδρα! Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε τα προβλήματα μας έξω από το Ζηρίνειο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».