ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 565 φορές

Διακοπή ρεύματος... στη Βέροια!

Ο αγώνας μεταξύ του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας και του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων στη Βέροια για την Α΄φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς διακόπηκε στο 21-20 του 1ου σετ λόγω γενικής διακοπής ρεύματος στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Στους 41 πάντως πόντους του α' σετ που παίχθηκε χωρίς να ολοκληρωθεί, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, χωρίς καμία εξ αυτών να μπορεί να ξεφύγει με διαφορά πάνω από δύο πόντους, μέχρι και το 16-16. Με το καλό μπλοκ του Μίλωνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα 18-16 με τον Καισλασάλο, αλλά από άουτ του Φινλανδού σε σερβίς και επίθεση, έδωσαν προβάδισμα με 21-20, στην ομάδα μας, αναγκάζοντας τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Σάκη Ψάρρα, να καλέσει σε τάιμ άουτ. Σε εκείνο το σημείο σημειώθηκε και η διακοπή ρεύματος, που έδωσε μια πιο... ρομαντική νότα στην αναμέτρηση.

Οι διαιτητές Παπαδογούλας, Δανιηλίδου τήρησαν τον κανονισμό και περίμεναν 90 λεπτά προκειμένου να φτιαχτεί η βλάβη. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά το φύλλο αγώνος έκλεισε.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς σχετικά με τις περιπτώσεις αναβολής λόγω ανωτέρας βίας η αναμέτρηση θα πρέπει να οριστεί εντός 24ωρου.

Ο αγώνας προγραμματίστηκε εκ νέου για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 σε Live Streaming από την ESAP TV και το volleyleague.gr.