ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 830 φορές

Τραυματίστηκε παράγοντας του Φιλίππου από "ντου" οπαδών του Παναθηναϊκού!

To όμορφο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλει ανάμεσα στον ΦΙΛΙΠΠΟ και τον ΠΑΟ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή της η Βεροιώτικη ομάδα, επισκίασαν τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πριν από την έναρξη του αγώνα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού των "ερυθρόλευκων", Δημήτρη Αναστασίου.

Συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι από «ντου» των οπαδών των φιλοξενούμενων, ο Δημήτρης Αναστασίου τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο και έκοβε τα εισιτήρια του αγώνα. Στην συνέχεια το μέλος της οικογένειας του Φιλίππου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και άπαντες στο τμήμα του εύχονται "περαστικά".

Παράλληλα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, έχασε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ φεύγοντας οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πήραν από το καλάθι του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και πέντε μπάλες, ως… σουβενίρ.