ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 691 φορές

Νέος χορηγός του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας το ζαχαροπλαστείο «Lido»

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει τη συνεργασία της, με το ζαχαροπλαστείο «Lido», ως ένας εκ των χορηγών της ομάδας μας, ενόψει της συμμετοχής της στη Volley League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Από τα μέσα σχεδόν του περασμένου αιώνα, στην οδό Μητροπόλεως 61 (2331022174), το ζαχαροπλαστείο «Lido» αποτελεί αναμφίβολα το πιο… γλυκό σημείο στην "καρδιά" της Βέροιας!

Τα αδέλφια Κουτοβά, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, έχουν αναγάγει με την αγάπη και το μεράκι τους την ζαχαροπλαστική σε… υψηλή τέχνη. Με τα πιο φρέσκα, αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές προσφέρουν μοναδικές γευστικές απολαύσεις και χαίρονται να «γλυκαίνουν» την ζωή των Βεροιωτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης.

Θεϊκά προφιτερόλ, ονειρεμένη πουτίγκα, απολαυστικά παγωτά, απίστευτα σιροπιαστά, λαχταριστές πάστες, πεντανόστιμα κουλουράκια, χειροποίητες τούρτες και πολλά άλλα φρεσκότατα πάντα γλυκίσματα, δεν ικανοποιούν απλά τη… λιγούρα για «ένα γλυκάκι», αλλά αποτελούν μία πραγματική γευστική εμπειρία από τα καλύτερα γλυκά που δοκιμάσατε ποτέ, ιδανικά και για να συνοδεύσουν κάθε εορταστική σας περίσταση.