ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 754 φορές

Συγχαρητήρια για την άνοδο στην ομάδα βόλεϊ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Σύσσωμος ο πολιτικός κ αθλητικός κόσμος της Ημαθίας συνεχάρη το τμήμα βόλεϊ του Φιλίππου για την ιστορική επιτυχία της απευθείας ανόδου στα σαλόνια της Volleyleague.

Αναλυτικά τα συγχαρητήρια μηνύματα έχουν ως εξής:

Απόστολος Βεσυρόπουλος (Υφυπουργός Οικονομικών) " Δυο μεγάλες αθλητικές διακρίσεις για την Ημαθία "

"Δυο μεγάλες αθλητικές διακρίσεις για την Ημαθία. Η μια για την ομάδα του βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας η οποία ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α1 κορυφαία εθνική κατηγορία, και η άλλη για την ανδρική ομάδα του «Ζαφειράκη» της Νάουσας, η οποία επανήλθε και πάλι στην Α1 κατηγορία της handball premiere".

Λάζαρος Τσαβδαρίδης (Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ) ' Οι ευχές όλων μας για μία εξαιρετική πορεία των ομάδων μας και στα «μεγάλα σαλόνια "

"Μέσα σε ελάχιστες ημέρες, η Ημαθία μας γιορτάζει τη θριαμβευτική άνοδο δύο ομάδων της στην Πρώτη Κατηγορία των αθλημάτων τους. Θερμά συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Φιλίππου Βέροιας όσο και στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας για την μεγάλη επιτυχία τους, που υπήρξε αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς, σοβαρού προγραμματισμού και απαράμιλλης αφοσίωσης από τους αθλητές, τους προπονητές και τις διοικήσεις. Οι ευχές όλων μας για μία εξαιρετική πορεία των ομάδων μας και στα «μεγάλα σαλόνια» είναι δεδομένες. Όπως δεδομένη είναι και η υπερηφάνεια που προσφέρουν οι ομάδες μας, ιδιαίτερα στη νέα γενιά του τόπου μας καθώς και το υπέροχο παράδειγμα προς μίμηση, για μία νεολαία που έχει ανάγκη από υγιή αθλητικά και κοινωνικά πρότυπα. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σας αξίζει!

Η Βέροια, η Νάουσα και όλη η Ημαθία νιώθουν υπερηφάνεια για αυτές τις ομάδες, τους αθλητές και τους προπονητές τους. Συγχαρητήρια "!

"Τάσος Μπαρτζώκας (Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ) " Θα βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα και θα τη στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις"

"Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που έθεσαν ψηλά τον πήχη της επιτυχίας και κατάφεραν να αναδείξουν την ομάδα του Φιλίππου στο βόλεϊ, στην ανώτατη εθνική κατηγορία. Τέτοιες συλλογικές προσπάθειες αποδεικνύουν ότι το όραμα και οι υψηλοί στόχοι, συνδυαζόμενοι από συστηματική προετοιμασία, αποδίδουν πάντα καρπούς. Σε αυτή τη συστηματική προσπάθεια των αθλητών, προπονητών και όλου του διοικητικού προσωπικού, θα βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα και θα τη στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Οι φιλοδοξίες σας και οι στόχοι σας είναι και δικοί μου στόχοι. Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους!» αναφέρει ο βουλευτής για την ομάδα του Φιλίππου.

«Θερμότατα συγχαρητήρια για τη διπλή, σπουδαία επιτυχία που πέτυχε η ομάδα του Ζαφειράκη! Η στέψη τού σε πρωταθλητή στο αγώνισμα του χάντμπολ και η ταυτόχρονη άνοδος της ομάδας στην ανώτατη κατηγορία, μας γεμίζει περηφάνεια. Ταυτόχρονα όμως, μας καλεί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, με κάθε δυνατό μέσο. Σας ευχαριστούμε που αναδεικνύετε την Ημαθία, θέτοντας υψηλό και ευγενικό φρόνημα, μας κάνετε περήφανους! Προσωπικά, έχετε και θα έχετε την αμέριστη υποστήριξη μου» τονίζει για την ομάδα του Ζαφειράκη".

Φρόσω Καρασαρλίδου (Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ ) "Θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση για τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία "

"Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση για τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία ".

Κώστας Καλαϊτζίδης (Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας) "Στεκόμαστε στο πλευρό τους"

"Κάθε επιτυχία σε επίπεδο Ημαθίας, ατομική ή συλλογική, αντανακλά στη συνολική εικόνα της περιοχής μας και αντίστοιχα προβάλει τον τόπο μας. Αυτό συμβαίνει σήμερα και με δύο ιδιαίτερα σημαντικές αθλητικές επιτυχίες, του τμήματος χάντμπολ του “ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ” Νάουσας που επάξια ανήλθε στην κορυφαία (Premier) κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ και του τμήματος βόλεϊ του “ΦΙΛΙΠΠΟΥ” Βέροιας που εξίσου επάξια πέτυχε την άνοδό του στην κορυφαία (Α1) κατηγορία.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές των δύο ομάδων μας, στις διοικήσεις τους, σε όλο το έμψυχο δυναμικό τους, σε όσους στήριξαν την προσπάθειά τους και φυσικά στους φιλάθλους που διαρκώς στέκονταν στο πλευρό τους. Οι επιτυχίες τους, είναι επιτυχίες και της Ημαθίας, μας κάνουν περήφανους, στεκόμαστε στο πλευρό τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι στην κορυφή και να αποτελούν πάντα φωτεινό παράδειγμα προσπάθειας, στόχων, φίλαθλου πένυματος και καλών αγώνων".

Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος (Δήμαρχος Βέροιας) "Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους "

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας για την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία «Volley League» μετά την επίσημη ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία Ανδρών. Η άνοδος της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας Βόλεϊ κάνει όλη την πόλη υπερήφανη, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας αλλά και το υψηλό επίπεδο της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλλεται από όλα τα μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Φιλίππου Βέροιας. Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους».

Θεόφιλος Κορωνάς ( Πρόεδρος ΚΕΠΑ -Πρώην Αντιδήμαρχος) " Δικαίωσε τις προσδοκίες και ικανοποίησε τις επιθυμίες όλων".

"Ιδιαίτερο 'παράσημο' για την ομάδα αποτελεί το γεγονός ότι κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια μαθηματικά πριν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του ιού covid -19, καταδεικνύοντας ότι άξιζε την άνοδο πέραν από κάθε αμφιβολία, καθώς την κατέκτησε αδιαμφισβήτητα στο 'παρκέ'. Η συγκεκριμένη επιτυχία, γνωρίζω προσωπικά, ότι αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ, πρώην παίχτες και παράγοντες, που αγωνίστηκαν στο παρελθόν εντός κι εκτός γηπέδου, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στην επαγγελματική κατηγορία. Οι άνθρωποι αυτοί αν κι έφτασαν πολύ κοντά, στο τέλος δεν γεύτηκαν δυστυχώς τη χαρά αυτή. Η τωρινή ομάδα δικαίωσε τις προσδοκίες και ικανοποίησε τις επιθυμίες όλων, σκορπώντας μόνο χαρά. Εύχομαι οι επιτυχίες του τμήματος να συνεχίσουν να έρχονται στον ίδιο αμείωτο ρυθμό και στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. "

Γιώργος Φύκατας ( Πρέδρος ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας) "Μπήκαν οι βάσεις και η πρόκληση της μεγάλης κατηγορίας είναι πλέον εδώ"

Συγχαρητήρια στους παίχτες, στον προπονητή και στη διοικούσα επιτροπή για την εκπληκτική χρονιά που οδήγησε στην άνοδο του συλλόγου μας στην Α1 κατηγορία. Οι βάσεις μπήκαν και η πρόκληση της μεγάλης κατηγορίας είναι πλέον εδω. Με τον σωστό σχεδιασμό και την πολύ σκληρή δουλειά του επικεφαλή της διοικούσας επιτροπής Δημήτρη Πιτούλια και των συνεργατών του, το μέλλον του συλλόγου μας στη μεγάλη κατηγορία φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο!!! Η κεντρική διοίκηση του Φιλίππου, θα είναι δίπλα σ αυτή την μεγάλη προσπάθεια!!

Φίλιππος Βέροιας Handball " Καλή συνέχεια με γνώμονα το αθλητικό ιδεώδες".

Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο τμήμα πετοσφαίρισης του Φίλιππου Βέροιας για την επίσημη ανάδειξη της ομάδας Πρωταθλήτριας Α2 που την προβιβάζει στην Α1 Ανδρών (Volleyleague)

Είναι μια μεγάλη επιτυχία του τμήματος βόλεϊ, δίνοντάς μεγάλη χαρά και ενισχύοντας την προσπάθεια εκπροσώπησης του αθλητισμού της περιοχής.

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν πρωτίστως στους αθλητές και τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου, αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη της την πορεία.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball για τη «βροχή» συγχαρητηρίων

«Το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Volleyball αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι έστειλαν συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την ιστορική άνοδο στην Volleyleague και ευχές για τη νέα χρονιά.

Μετά τον καταιγισμό συγχαρητήριων μηνυμάτων που δεχτήκαμε, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους Βουλευτές Ημαθίας ΝΔ, Τάσο Μπαρτζώκα, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τη Βουλευτή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Τσαβδαρίδη, τον Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη , τον Πρόεδρο ΚΕΠΑ-Πρώην Αντιδήμαρχο Βέροιας, Θεόφιλο Κορωνά, τον Πρόεδρο Γιώργο Φύκατα και το Δ.Σ. του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου μας, τους υπόλοιπους θεσμούς, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας για τα θερμά λόγια και την πολύτιμη στήριξή τους, στην προσπάθεια που καταβάλλαμε καθ’ όλη τη χρονιά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, για την επίτευξη του στόχου μας.

Αν και νεοφώτιστοι στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ υποσχόμαστε σε όλους, ότι και τη νέα σεζόν θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μας για μία αξιοπρεπή πορεία σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα, προκειμένου να δικαιώσουμε όσους πίστεψαν στο όραμά μας από την πρώτη στιγμή και να κάνουμε πάλι περήφανους τους φίλους της ομάδας και την πόλη μας.

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, ευχόμαστε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι με υγεία και περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νέες ιστορικές επιτυχίες της ομάδας μας».