ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 557 φορές

Διέλυσε το Πανόραμα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ - Εύκολη νίκη με 3-0 σετ στο Μακροχώρι

Εύκολο απόγευμα για τον Φίλιππο Βέροιας καθώς επικράτησε του Πανοράματος με 3-0 σετ στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' στο Μακροχώρι, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 κατηγορίας των ανδρών.

Οι Βεροιώτες κυριάρχησαν στο παρκέ καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ελάχιστο. Πλέον χρειάζονται τρεις ''καθαρές'' νίκες στα επόμενα παιχνίδια, για να σφραγίσουν και τυπικά την άνοδο τους στη volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησαν το ματς οι ''ερυθρόλευκοι'' και επιβάλλοντας το ρυθμό τους ξέφυγαν γρήγορα με 15-5. Χωρίς ιδιαίτερη πίεση έφτασαν στο 25-10 και έκαναν το 1-0 στα σετ. Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο σετ με τους παίκτες του Τζιουμάκα να κρατούν σε υψηλά επίπεδα την απόδοση τους και να φτάνουν άνετα στο 25-15.

Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν πνεύμα, με τους Βεροιώτες να στήνουν πραγματικό πάρτι, να φτάνουν ξεκούραστα στο εντυπωσιακό 25-7 και να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη. Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ο Τάσος Ρεμπούτζιας με ποσοστό 100% στην επίθεση και 3 άσσους.

Τα σετ: (25-10, 25-15, 25-7)

Διαιτητές: Χανός-Πορτοκαλίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τζιουμάκας): Στεφανίδης, Ντίνας, Παπαδημητρίου, Μιχελάκης (λ), Ηλίας, Τζιουμάκας, Παπάζογλου, Στίγγας, Καρασαρλίδης, Ρεμπούτσιας, Τζελάτι, Ιωαννίδης, Τσιάρας.