ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 516 φορές

Ντέρμπι κορυφής για το βόλεϊ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Την Κομοτηνή που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας υποδέχεται σήμερα στις 5 το απόγευμα στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" ο Φίλιππος Βέροιας, για το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 κατηγορίας.

Ένα ντέρμπι χωρίς βαθμολογική αξία για τις δυνατότητες της βεροιώτικης ομάδας. Οι αποστάσεις των μεν προς τους δε είναι καθοριστικές και αναπόδραστες. Αυτό είναι ένα από τα παράδοξα του φετινού πρωταθλήματος. Η απώλεια βαθμών ένθεν κακείθεν του φιλέ μεθερμηνεύεται ως "έχασε η Βενετιά βελόνι".

Ο αγώνας προβλέπεται να είναι συναρπαστικός και είναι άλλη μια ευκαιρία για την πόλη της Βέροιας να γευτεί ακόμα περισσότερες από τις έντονες συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα. Τόσο ο Φίλιππος, όσο και η έμπειρη ΑΕΚ, αποτελούν εγγύηση ανώτερης ποιότητας αγώνα, όπου αναμένεται να παιχτούν περισσότερα από τρία σετ.

Η διοικούσα επιτροπή του Φιλίππου Βέροιας καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στον αγώνα για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών και με νίκη ή βεροιώτικη ομάδα, ουσιαστικά, εξασφαλίζει την άνοδο στην volley league, μιας και θα πάρει διαφορά ασφαλείας 11 βαθμών, δέκα αγωνιστικές πριν την φινάλε του πρωταθλήματος.