ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με Σάο Πάολο και επιλογές απ' την Ευρωλίγκα

Ήρεμα κινούνται οι ρυθμοί σε στοιχηματικό επίπεδο τη σημερινή ημέρα, όπου η ποδοσφαιρική δράση είναι περιορισμένη. Γι’ αυτό και θα μας απασχολήσουν κυρίως οι αγώνες για την Ευρωλίγκα, όπου υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον με την επικίνδυνη έξοδο του Ολυμπιακού στην Κροατία κόντρα στην Τσεντεβίτα.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online gambling και, μεταξύ άλλων, να βρείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παίξετε στοίχημα με viva wallet.

Κερδίζει η Σάο Πάολο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σάο Πάολο – Ατλέτικο Μινέιρο, όπου επιλέγουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.28. Όλα για το τρίποντο... είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο της Σάο Πάολο ενόψει της σημερινής μάχης. Το -1 από την 4η Σάντος διατηρεί «δυνατά» τους γηπεδούχους στο παιχνίδι της τετράδας, όμως χρειάζεται να επιτευχθεί μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση. Η εκτός έδρας ήττα από την Κρουζέιρο αποτέλεσε πισωγύρισμα, παίρνοντας τη σκυτάλη από ένα σερί δύο νικών και μίας ισοπαλίας (σε επίπεδο πρωταθλήματος). Αήττητη η ομάδα στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τέσσερις «καθαρές» νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι... αναγκασμένη να παίξει φουλ επιθετικά στο σημερινό ματς, προκειμένου να διατηρήσει τις απειροελάχιστες ελπίδες της για ανατροπή της κατάστασης στη μάχη του τίτλου. Βέβαια, αν η Κορίνθιανς κερδίσει σήμερα, τότε επέρχεται το... game over. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -11 από τους πρωτοπόρους, με τις ήττες από Σπορτ Ρεσίφε (4-1 εκτός) και Κορίνθιανς (0-3) στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές να είναι καθοριστικές. Στο 2-2-2 το σερί στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Νίκη για Λίνγκμπι

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λίνγκμπι – Βέιλε, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Επιστροφή στα ανεπιτυχή αποτελέσματα για τη Λίνγκμπι, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Χόρσενς εκτός έδρας και έτσι έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ήττα της Βέντισελ. Είχαν προηγηθεί δύο εξαιρετικές εμφανίσεις και νίκες επί των Σίλκεμποργκ (1-2 εκτός) και Νέστβεντ (2-0 εντός). Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 35 πόντους, έναν πίσω από την κορυφή και αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Αντιμετωπίζει απόψε την ανεβασμένη τελευταία Βέιλε και η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με αυτήν είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Εντός έδρας τη φετινή σεζόν το σύνολο του Νίλσεν έχει απολογισμό οκτώ νίκες και μία ισοπαλία με 22-9 τέρματα. Στο μεταξύ, συνέχισε την ανοδική της πορεία η Βέιλε στο Πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Σουηδού τεχνικού Σααρένπαα επικράτησε σ’ ένα εντυπωσιακό παιχνίδι της Ροσκίλντε με 4-2. Αυτή ήταν η τρίτη σερί επικράτηση της μετά από εκείνες κόντρα σε Κόγχε (3-1 εντός έδρας) και Χέλσινγκορ (0-3 εκτός έδρας). Δείχνει να βρήκε τη φόρμα της την κατάλληλη στιγμή.

Με τις άμυνες στη Βαρκελώνη

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, όπου πρώτη μας επιλογή είναι το Under148 πόντοι στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Πινάρ Καρσίγιακα σε απόδοση 1.90.Στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague η Πινάρ έκανε το ιστορικό ντεμπούτο στη μεγάλη διοργάνωση με θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα 71-62. Από τότε οι πορείες των δύο ομάδων ήταν εντελώς αντίθετες με την Μπαρτσελόνα να κάνει τέσσερις νίκες και την Πινάρ τρεις ήττες. Απόψε στη Βαρκελώνη η άνετη Μπαρτσελόνα θα ψάξει εκδίκηση για την ντροπιαστική ήττα του πρώτου γύρου αλλά δεν παίζει καλά και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να συντρίψει τον αντίπαλό της. Η Πινάρ θα πρέπει να κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για πρόκριση στο ΤΟΡ-16 αφού θεωρητικά Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός και Λοκομοτίβ Κουμπάν θα προκριθούν οπότε μένει μία θέση η οποία θα διεκδικηθεί από εκείνη και την Ζαλγκίρις. Με δεδομένο ότι η Πινάρ είχε ηττηθεί εντός από την Ζαλγκίρις θα αναγκαστεί να ψάξει ένα αποτέλεσμα «εκτός προγράμματος». Πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι καλό απόψε αλλά θα το παλέψει όσο μπορεί. Για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική θα πρέπει να «σκοτωθεί» στην άμυνα και τελευταία παρουσιάζει χαμηλά σκορ, 67-65 με Γκαζιάντεπ, 77-66 με Ζιελόνα, 72-53 με Κουμπάν, 74-71 με Τραμπζονσπόρ και στη μέση το «τεράστιο» 91-87 από την Εφές. Η Μπαρτσελόνα ούτως ή αλλιώς ξέρει να παίζει άμυνα δεχόμενη 65 πόντους σε Ισπανία και 68 σε Euroleague. Επιλογή από τον αγώνα το Under 148.5.

Σκοράρει πολύ η Λαμποράλ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Λαμποράλ Κούτσα – Αρμάνι Μιλάνο, όπου επιλέγουμε το Over82.5πόντοι της Λαμποράλ σε απόδοση 1.80. Η Λαμποράλ μπορεί να προβλημάτισε λίγο στην Τσεντεβίτα όμως μετά συνέτριψε τη Μούρθια οπότε απέδειξε πως η βραδιά στο Ζάγκρεμπ ήταν μια κακή παρένθεση με αντίπαλο μια φορμαρισμένη ομάδα. Η Αρμάνι προβλημάτισε πάλι και όωπς φαίνεται θα προβληματίζει μέχρι να διώξουν τον Ρέπεσα από το Μιλάνο. Στο Λιμόζ ήταν απαράδεκτη και έπειτα παρομοίως απαράδεκτη με την πολύ αδύναμη νεοφώτιστη Τορίνο. Στον πρώτο γύρο η Αρμάνι νίκησε τη Λαμποράλ 78-76 και αυτή είναι η μοναδική της νίκη. Ακόμα και εκεί όμως της άξιζε να ηττηθεί γιατί προηγήθηκε 70-50 στο 36’ και «κατάφερε» να επικρατήσει μόνο με διαφορά δύο πόντων. Η Αρμάνι είναι η «ντροπή» της διοργάνωσης και με τις εμφανίσεις της Τσεντεβίτα δεν βλέπουμε τρόπο να προκριθεί στο ΤΟΡ-16. Η Λαμποράλ πρέπει να κάνει πλάκα ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Αντί να επιλέξουμε το χάντικαπ -7.5 θα πάμε με το Over 82.5 πόντων της γηπεδούχου.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.