ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Φιλικό» με Τουρκία η Εθνική, επιλογές από Αμερική και Αφρική

Γεμάτη η σημερινή ημέρα, με πολλές στοιχηματικές επιλογές, καθώς υπάρχει φουλ δράση σ’ όλο τον πλανήτη. Ολοκληρώνονται τα μπαράζ πρόκρισης στο Euro, με τις Σουηδία και Ουκρανία να έχουν προβάδισμα κόντρα σε Δανία και Σλοβενία αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλα φιλικά ματς, όπως Τουρκία – Ελλάδα, Γερμανία – Ολλανδία και Αγγλία – Γαλλία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ματαιώθηκε για λόγους ασφαλείας η αναμέτρηση Βέλγιο – Ισπανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απ’ το στοίχημα και τα online καζίνο, αλλά και να βρείτε μία σειρά εξειδικευμένων άρθρων για τις καταθέσεις σε εταιρίες εν μέσω Capital controls, όπως για παράδειγμα το άρθρο με θέμα:Paysafe Pokerstars.

Νίκη και Over για Βραζιλία

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά απ’ την αναμέτρηση Βραζιλία – Περού, όπου θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.Με δεδομένο ότι το ντέρμπι με την Αργεντινή διεξήχθη εκτός έδρας, η Βραζιλία μπορεί να αισθάνεται η... κερδισμένη της υπόθεσης από το τελικό 1-1. Βέβαια, παραμένει μακριά από τις πρώτες θέσεις του πίνακα, στοιχείο που καθιστά επιτακτική τη νίκη στο σημερινό ματς με τους Περουβιανούς. Η ομάδα του Κάρλος Ντούνγκα έχει συλλέξει τέσσερις βαθμούς μέχρι στιγμής, καθώς είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Χιλή (2-0) και η εντός έδρας νίκη επί της Βενεζουέλας για τη 2η αγωνιστική (3-1). Το Περού, από την πλευρά του, έβαλε στο σακούλι τους πρώτους τρεις βαθμούς και αυτή η νίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της Παραγουάης δημιούργησε πολύ καλό κλίμα ενόψει του σημερινού ματς. Οι Περουβιανοί γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι αποτελούν το αουτσάιντερ για τη νίκη, όμως παρουσιάζονται αποφασισμένοι να «κάνουν τη ζημιά». Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018 είχαν συνδυαστεί με τις ήττες από Κολομβία (2-0 εκτός) και Χιλή (3-4 εντός). Εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος ο εξτρέμ Κουέβα, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αφήνοντας εκτός αυτού τον Γιόρντι Ρέινα.

Σκοράρουν οι Αμερικάνοι

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Τρίνιναντ & Τομπάκο – ΗΠΑ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.25.Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 νικώντας με 2-1 την Γουατεμάλα εκτός έδρας και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τις ΗΠΑ που είναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου. Είναι αήττητο στα τελευταία τέσσερα επίσημα και μη παιχνίδια του και πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα. Η Αμερική, από την άλλη, είναι μακράν η καλύτερη ομάδα, όχι μόνο του ομίλου, αλλά γενικότερα της CONCACAF μαζί με το Μεξικό και αναμένεται να κάνει περίπατο σχεδόν σε όλα τα ματς, όπως έκανε και στο πρώτο της για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, στο οποίο νίκησε 6-1 την Σεντ Βίνσεντ/Γρεναδίνες. Χάουαρντ, Μπράντλι, Τζόουνς και Άλτιντορ είναι μόνο μερικά από τα αστέρια της που της δίνουν προβάδισμα από το πρώτο… σφύριγμα.

Αντέχει η Κένυα

Πάμε στην αναμέτρηση Πράσινο Ακρωτήρι – Κένυα, εκεί όπου θα επιλέξουμε το «Χ2» σε απόδοση 3.00.Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την Παρασκευή στο Ναϊρόμπι, με τη γηπεδούχο, τότε, Κένυα να επικρατεί με 1-0, αποτέλεσμα που φέρνει σε μειονεκτική θέση το Πράσινο Ακρωτήριο στη σημερινή ρεβάνς, όμως η ομάδα διαθέτει πλήθος ποιοτικών παικτών και φαντάζει ικανή για να πετύχει την ανατροπή. Η παρουσία των επιθετικών Ράιαν Μέντες και Τζανίνι, όπως και του εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες, δίνει κουράγιο για μία καλή επιθετική λειτουργία μπροστά στο κοινό της ομάδας. Η Κένυα, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα και να πετύχει μία σημαντική πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της Αφρικής για το Μουντιάλ 2018. Οι Κενυάτες έχουν ξεκινήσει από νωρίς το «ταξίδι» στα προκριματικά, καθώς τον Οκτώβριο κατάφεραν να αποκλείσουν τον Μαυρίκιο με μία νίκη (2-5) και μία ισοπαλία (0-0 εκτός). Ηγέτης της ομάδας είναι ο ικανότατος μέσος της αγγλικής Σαουθάμπτον, Βίκτορ Γουανιάμα.

Μπορεί τη νίκη η Σλοβακία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις μας με την αναμέτρηση Σλοβακία – Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro U21, όπου θα επιλέξουμε το «1 DNB» σε απόδοση 1.94 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Ανεβασμένη δείχνει το τελευταίο διάστημα η Σλοβακία. Δεν πρέπει κανείς να ξεχάσει τη μεγάλη επικράτηση της ομάδας του Χάπαλ μέσα στο Ναϊμέγκεν με 1-3 σκορ επί της πρωτοπόρου Ολλανδίας. Αποτέλεσμα που την έφερε στην δεύτερη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς. Το ηθικό είναι ανεβασμένο στα αποδυτήρια, αφού έχει... χτυπήσει καλή φόρμα στα τελευταία ματς. Έδωσε προς το παρόν τρία παιχνίδια, έχοντας δύο νίκες και μία ήττα. Φιλοξενεί στην έδρα της την Ολλανδία και με νίκη θα πιάσει… κορυφή. Παρότι δυσκολεύτηκε, η Ολλανδία, από την πλευρά της, κατάφερε να επικρατήσει της Λευκορωσίας με 1-0. Στην πρώτη θέση του όγδοου ομίλου με εννιά βαθμούς βρίσκονται οι «οράνιε», έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα με 7-3 τέρματα. Παραμένουν το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ωστόσο σήμερα θα έχουν δύσκολο έργο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.