ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Over στο Κράσνονταρ, κερδίζει η Σεντ Ετιέν

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ στο μπάσκετ δεσπόζει η αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα. Εμείς καταλήγουμε σε πεντάδα ποδοσφαιρικών και τριάδα μπασκετικών επιλογών.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το διαδικτυακό στοίχημα, αλλά και να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νόμιμα ονλινε καζίνο.

Νίκη για τους «στεφανουά»

Το δυνατό σημερινό μας σημείο είναι ο «Άσσος» της Σεντ Ετιέν επί της Ντνιεπρ σε απόδοση 2.00. Την ευκαιρία να κάνει το καθοριστικό βήμα για πρόκρισή της στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ έχει απόψε η Σεντ Ετιέν. Το συγκρότημα του Γκαλτιέ υποδέχεται στην έδρα του τη Ντνιέπρ, της οποίας είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 1-0 πριν από δύο βδομάδες χάρη στο γκολ του Χαμουμά ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Με τους τέσσερις βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει μετά το πέρας τριών αγωνιστικών στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, όντας τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λάτσιο και ισάριθμους μπροστά από την ουραγό Ρόζενμποργκ. Δύσκολη φαντάζει, από την άλλη, η αποψινή αποστολή της Ντνιέπρ στη Γαλλία και την έδρα της Σεντ Ετιέν, από την οποία στοχεύει πρωτίστως να αποφύγει την ήττα. Το συγκρότημα του Μάρκεβιτς μετά το πέρας τριών αγωνιστικών στον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ σημείωσε μία νίκη επί της Ρόζενμποργκ (1-0 εκτός έδρας), μία ισοπαλία κόντρα στη Λάτσιο (1-1 εντός έδρας) και μία ήττα από τη Σεντ Ετιέν (1-0 εντός έδρας) πριν από δύο βδομάδες. Θεωρούμε ότι οι «στεφανουά» θα εκμεταλλευθούν τη δύναμη της έδρας τους.

Πολλά γκολ... στη Ρωσία

Συνεχίζουμε με το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ, επιλέγοντας το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.08. Ένα «βουνό» καλείται να ανέβει σήμερα ο ΠΑΟΚ αν θέλει να έχει συνέχεια στην Ευρώπη. Ο Δικέφαλος οφείλει να υπερκεράσει την αντίσταση μιας ποιοτικής ομάδας όπως η Κράσνονταρ, να ξεπεράσει την κακή παράδοση κόντρα στις ρωσικές ομάδες, αλλά και να αφήσει πίσω του την τραγική εμφάνιση στην Τρίπολη την περασμένη Κυριακή. Οι ασπρόμαυροι μετρούν 3/3 ισοπαλίες στον Α’ γύρο της φάσης των ομίλων, η τελευταία με 0-0 κόντρα στην Κράσνονταρ, ένα ματς όπου έπαιξαν με αρκετές αλλαγές και μοιραία δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Από την άλλη, να εκμεταλλευτεί για ακόμη μια φορά φέτος την έδρα της θέλει σήμερα η Κράσνονταρ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Ρώσοι θεωρούνται το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα τη «σφραγίσουν» αν κερδίσουν σήμερα, αφού θα ανεβάσουν στο +4 τη διαφορά απ’ τον Δικέφαλο, εναντίον του οποίου θα έχουν υπέρ τους και την ισοβαθμία. Ουσιαστικά, με νίκη σήμερα για τους Ρώσους τα πάντα θα έχουν τελειώσει, αφού ο ΠΑΟΚ θα χρειάζεται «διπλό» στην έδρα της Ντόρτμουντ για να έχει ελπίδες. Σημειώνουμε ότι τα τρία τελευταία ματς της Κράσνονταρ (δύο για πρωτάθλημα κι ένα για Κύπελλο) έχουν συνδυαστεί όλα με το Over 2.5 γκολ.

Over και στην Τσεχία

Το δεύτερο Over 2.5 γκολ της ημέρας είναι αυτό στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Βικτόρια Πλζεν και τη Ραπίντ Βιέννης, σε απόδοση 1.95. Εκδίκηση για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 3-2 ψάχνει σήμερα κόντρα στην Ραπίντ η Βικτόρια Πλζεν, ενώ παράλληλα, θα προσπαθήσει να... αναβάλλει την πρόκριση των Αυστριακών στους «32» της διοργάνωσης. Οι Τσέχοι προέρχονται από το νικηφόρο 2-1 στο εγχώριο ντέρμπι με τη Σπάρτα Πράγας, που τους έφερε στην κορυφή του πίνακα (ισόβαθμους με τη Σπάρτα). Στον αντίποδα, το «2x2» κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα η Ραπίντ προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους «32» της διοργάνωσης. Έτσι, συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί της στην φάση των ομίλων καθώς είχαν προηγηθεί τα τρίποντα κόντρα σε Βιγιαρεάλ (2-1) και Ντιναμό Μινσκ (0-1), με το συγκρότημα του Μπάρισιτς να πραγματοποιεί σταθερά καλές εμφανίσεις και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή του ομίλου.

Παραγωγικότητα στο Λονδίνο

Ολοκληρώνουμε... την τριάδα των Over 2.5 γκολ με την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Άντερλεχτ (απόδοση 1.91). Με τάσεις υπεροψίας ταξίδεψε η Τότεναμ στο Βέλγιο και το... πλήρωσε ακριβά. Η νίκη (2-1 με ανατροπή) της Άντερλεχτ μετατρέπει σε must win το σημερινό ματς για τους Λονδρέζους, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση του 10ου ομίλου, καθώς ισοβαθμούν με μειονέκτημα με τους Βέλγους. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο επικράτησε με 3-1 της Καραμπάκ, ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από το Πριγκιπάτο. Η Άντερλεχτ, από την πλευρά της, πραγματοποίησε ένα νωθρό ξεκίνημα στη φάση των ομίλων (εκτός έδρας ήττα 1-0 από Καραμπάκ, εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με Μονακό), όμως το τρίποντο της 22ης Οκτώβρη έστειλε σαφές... μήνυμα σε όλους ότι η φανέλα της παραμένει «βαριά». Με θετική ψυχολογία θα επιδιώξει σήμερα ένα μεγάλο διπλό, προκειμένου να βάλει τέλος και στην κατάρα των εκτός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων, που την κατατρέχει εδώ και μία τριετία.

«Άσσος» στο «Βελοντρόμ»

Η πεντάδα των σημερινών ποδοσφαιρικών μας προτάσεων κλείνει με τον «Άσσο» της Μαρσέιγ επί της Μπράγκα, σε απόδοση 1.90. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και πατήματα η Μαρσέιγ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις της. Την Κυριακή πήρε δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά εναντίον της Ναντ με 0-1. Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα το 1-2 επί της Λιλ, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, όπως δίκαια ήταν και η επικράτηση τους επί της Ναντ. Οι Γάλλοι χρειάζονται οπωσδήποτε «τρίποντο» και παράλληλα περιμένουν απώλεια της Λίμπερετς κόντρα στην Γκρόνινγκεν, έτσι ώστε να πάρουν πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση, με δεδομένο μάλιστα ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τους Ολλανδούς και η Λίμπερετς πάει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπράγκα. Από την άλλη πλευρά, πολύ καλή η Μπράγκα για ακόμη μια χρονιά στην Ευρώπη, έκανε το 3/3 στις πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 9 πόντους. Επικράτησε εκτός έδρας της Λίμπερετς με 0-1, με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε εντός έδρας της Γκρόνινγκεν και συνέχισε με το 3-2 στο γήπεδο της επί της Μαρσέιγ. Θεωρούμε ότι η... ανάγκη της νίκης για τη Μαρσέιγ θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στο αποψινό ματς.

Με χάντικαπ η Λιμόζ στο ΣΕΦ

Περνάμε στο μπάσκετ, με την κύρια πρότασή μας να είναι το χάντικαπ +14 πόντων για τη Λιμόζ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (απόδοση 1.90). Τέταρτη αγωνιστική και ο Ολυμπιακός απόψε δίνει τον πρώτο του αγώνα στην φυσική του έδρα, το ΣΕΦ. Αυτό συμβαίνει επειδή την πρώτη αγωνιστική αγωνίστηκε στο Ηράκλειο με την Τσεντεβίτα και έπειτα ταξίδεψε σε Βιτόρια και Μιλάνο για τους αγώνες με Λαμποράλ και Αρμάνι αντίστοιχα. Υποδέχεται τη Λιμόζ και δεν υπάρχει περίπτωση να υποστεί καμιά έκπληξη, όχι γιατί εκείνος είναι καλός αλλά γιατί η Λιμόζ είναι ασταθής. Βέβαια μία ομάδα όπως η Λιμόζ που προέρχεται από την ακραία συντριβή 71-107 από τη Λαμποράλ πάντα ψάχνει μια αντίδραση, αν όχι τη νίκη έστω μια καλή εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός όσο πλήρης και αν φαίνεται δεν είναι ακόμα καλός και το απέδειξε την Δευτέρα στην Πυλαία με τον απαράδεκτο και ελλιπή ΠΑΟΚ που τον νίκησε στην παράταση εντελώς τυχαία, επειδή αστόχησε σε μια κρίσιμη βολή ο Βασιλειάδης. Η Λιμόζ μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έπειτα θα χρειαστεί να μείνει ψύχραιμη σε πιθανό ξέσπασμα και σερί του γηπεδούχου. Επιλογή η Λιμόζ +14.

Από τα σημερινά ματς της Euroleague επιλέγουμε, επίσης, το Over 160,5 πόντοι στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου και το Over 154,5 πόντοι στο παιχνίδι της Μπάμπεργκ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αμφότερα σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που μας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.