ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δε χάνει η Παρί, «κρατάει» στο ημίχρονο η Γαλατά

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με σπουδαίες αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη. Τριάδα προτάσεων προκύπτει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου μας, ενώ τη σημερινή τετράδα συμπληρώνει ένας αγώνας της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και τις ημέρες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων προτάσεις για live bet!

Μπορεί το αποτέλεσμα η Παρί

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το σούπερ ματς, Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν, στο οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.10. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές και μια μεταξύ τους «μονομαχία», οι δύο ομάδες ισορροπούν αρμονικά στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 πόντους και μηδενικό παθητικό τερμάτων. Αλληλοακυρώθηκαν πριν από δύο εβδομάδες στο Παρίσι, όπου αμφότερες κοίταξαν πρωτίστως να μη χάσουν και μετά έψαξαν το γκολ. Με δεδομένο ότι δε θα κάνουν κάπου αλλού γκέλα με Μάλμε και Σαχτάρ Ντόνετσκ, η σημερινή αναμέτρηση μοιάζει η πιο κρίσιμη για την πρωτιά. Αήττητη φέτος σε 13 ματς για όλες τις διοργανώσεις η Ρεάλ (9-4-0), μετράει ρεκόρ 7-3-0 στην Primera Division. Είναι τρομερά βελτιωμένη αμυντικά με τον Μπενίτεθ, έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, διαθέτει την κορυφαία άμυνα στην Ισπανία. Προέρχεται απ’ το πολύ εύκολο 3-1 επί της Λας Πάλμας, σκορ που είχε διαμορφωθεί απ’ το πρώτο μέρος.

Τεράστια πρόκληση το σημερινό ματς για την Παρί Σεν Ζερμέν, από την άλλη πλευρά, που δεν είναι ψέματα ότι το μυαλό της φέτος βρίσκεται στη διεθνή διάκριση. Απέχει μίλια φωτός απ’ τις υπόλοιπες ομάδες της Γαλλίας, κάνει «πλάκα» στη Ligue 1, ουσιαστικά χρησιμοποιεί τα παιχνίδια πρωταθλήματος για να βρίσκει ρυθμό ενόψει των δύσκολων αποστολών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό συνέβη και την περασμένη Παρασκευή κόντρα στη Ρεν εκτός έδρας, όπου ο Λοράν Μπλαν παρέταξε την ομάδα του χωρίς Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος, Παστόρε (τραυματίες), Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι, οι οποίοι δεν έπαιξαν καθόλου, ενώ κράτησε στον πάγκο και χρησιμοποίησε απ’ το 65’ και έπειτα τους Βεράτι και Τιάγκο Μότα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του ήταν κυρίαρχη κόντρα στη Ρεν, βρήκε το γκολ στο 75’ με τον Ντι Μαρία (θαυμάσια συνεργασία) και πήρε μάλλον πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 0-1. Στους 32 πόντους η Παρί με ρεκόρ 10-2-0, βρίσκεται ήδη στο +10 απ’ τη δεύτερη Λυών, ουσιαστικά θα έχει «καθαρίσει» με το πρωτάθλημα απ’ τον Δεκέμβριο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να προσηλωθεί σχεδόν αποκλειστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε εξαιρετική κατάσταση η Παρί, προέρχεται από εφτά νίκες στα τελευταία οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις, είναι εξαιρετική αμυντικά, δέχτηκε μόλις 6 γκολ σε 16 ματς σε Γαλλία και Ευρώπη! Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η Παρί μπορεί να σταθεί «όρθια» στη Μαδρίτη και να πάρει, τουλάχιστον, το βαθμό της ισοπαλίας.

«Χ2» το ημίχρονο στη Λισσαβώνα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπενφίκα – Γαλατασαράι, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» στο ημίχρονο, σε απόδοση 1.85. Με άδεια χέρια έφυγε από το «Türk Telekom Arena» η Μπενφίκα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Γαλατά, παρά το γεγονός πως κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 2’ με τον Γκαϊτάν. Το συγκρότημα του Βιτόρια, όχι μόνο δεν μπόρεσε να διασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά γνωρίσει τελικά την ήττα που έβαλε έτσι τους «αετούς» σε μπελάδες και τους υποχρεώνει σήμερα να ψάξουν τη νίκη κόντρα στους Τούρκους προκειμένου, να πάρουν και πάλι σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Προέρχεται από την νίκη με 4-0 επί της Τοντέλα για το πρωτάθλημα, βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί δυο συνεχόμενων ηττών. Εμφανίζεται αρκετά δυνατή στις εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της και μετράει μόλις μια ήττα στα 17 τελευταία παιχνίδια της - από τη Γαλατά την σεζόν 2008-09 στο Κύπελλο Ουέφα - έχοντας πετύχει αντίθετα, 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Από την άλλη πλευρά, την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 10 ολόκληρα παιχνίδια πανηγύρισε κόντρα στην Μπενφίκα η Γαλατασαράι την προηγούμενη αγωνιστική. Ψάχνει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα, θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στην διοργάνωση. Το τελευταίο της «διπλό» σημειώθηκε κόντρα στη Σάλκε τη σεζόν 2012-13 και από τότε μετράει εφτά ήττες και δυο ισοπαλίες. Βρίσκεται πάντως σε εξαιρετική κατάσταση, με το συγκρότημα του Χαμζάογλου να παραμένει αήττητο στις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Προέρχεται από την ευρεία νίκη με 4-0 επί της Εσκισεχίρσπορ για το πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 2η θέση και στο -2 από την Μπεσίκτας, μετά το πέρασμα 10 αγωνιστικών. Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να «αντέξουν» στο πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον.

Μπορεί η Αϊντχόφεν

Τρίτη πρόταση από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο «1 DNB» σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι Αϊντχόφεν – Βόλφσμπουργκ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι γηπεδούχοι παίζουν με την «πλάτη στον τοίχο», αφού μετά την ήττα τους στη Γερμανία πριν από δύο εβδομάδες σήμερα είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν μόνο τη νίκη αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αν η PSV τα καταφέρει, θα «πιάσει» τη Βόλφσμπουργκ στους 6 πόντους και παράλληλα θα περιμένει να δει τι θα συμβεί στο άλλο ματς. Με δεδομένο όμως ότι έχει την ΤΣΣΚΑ στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική, οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι αρκετές. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Αϊντχόφεν σε εγχώριο επίπεδο, σκόραρε 15 γκολ κόντρα σε Τβέντε, Χενεμούιντεν (Κύπελλο) και Ντε Γκράαφστσαπ!

Στον αντίποδα, στην κορυφή του ομίλου βρέθηκε η Βόλφσμπουργκ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Αϊντχόφεν την περασμένη αγωνιστική. Οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία στη Μόσχα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) και σήμερα είναι στο χέρι τους να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Πήγαν στην Ολλανδία με εξαιρετική ψυχολογία, καθώς προέρχονται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η τελευταία εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν. Στο διά ταύτα, θεωρούμε ότι απόψε θα «μιλήσει» η έδρα και θα πάρουμε την Αϊντχόφεν, με την κάλυψη, βέβαια, του Draw No Bet.

Προβάδισμα η Κάρντιφ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το «2 DNB» σε απόδοση 2.15 στο παιχνίδι Λιντς –Κάρντιφ για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε την Πέμπτη (29/10) η Λιντς στο πρωτάθλημα. Μετά τις δύο σερί ισοπαλίες κόντρα στις Φούλαμ (1-1 εκτός έδρας) και Μπόλτον (1-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Έβανς, ο οποίος συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη νίκη του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Μπλάκμπερν. Η τελευταία νίκη της Λιντς στο πρωτάθλημα χρονολογείται στις 19 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Μίλτον Κέινς Ντονς (2-1 εκτός έδρας). Τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες μετράει ο σύλλογος στην ίδια διοργάνωση.

Αήττητη παραμένει η Κάρντιφ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σλέιντ επικράτησε των Τσάρλτον (2-1 εντός έδρας) και Μίντλεσμπρο (1-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπράιτον (1-1 εκτός έδρας), Πρέστον (0-0 εκτός έδρας), Μπρίστολ Σίτι (0-0 εντός έδρας) και Ίπσουϊτς (0-0 εκτός έδρας). Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Κάρντιφ στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.