ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Γκαζελέκ, κερδίζει η Γιουνάιτεντ

Σάββατο σήμερα με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια να περιλαμβάνονται στο κουπόνι. Στοιχηματικά, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε αγώνες, τέσσερις από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και έναν από το μπασκετικό.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα τη Netbet.

Παίρνει αποτέλεσμα η Γκαζελέκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Γαλλία και την αναμέτρηση Γκαζελέκ – Μπορντό, στην οποία θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 2.00. Χαράς ευαγγέλια για την Γκαζελέκ, που πήρε την πρώτη της νίκη στη Ligue 1 το περασμένο Σάββατο. Έκανε την έκπληξη και επικράτησε εντός έδρας 3-1 της Νις, σε μια απ’ τις πιο καλές εμφανίσεις της φέτος. Άξιζε να πάρει μια νίκη η ομάδα της Κορσικής, η οποία είχε κάνει μερικές πολύ καλές εντός έδρας εμφανίσεις, αλλά δεν είχε πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Είναι αήττητη στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς (1-2-0), δέχτηκε σε όλα γκολ, σκόραρε σε όλα. Τεράστια «ανάσα», από την άλλη, για την Μπορντό την περασμένη εβδομάδα, πήρε μια νίκη που χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο κόντρα στην Τρουά. Μέτρια η εμφάνιση των Γιρονδίνων για ακόμη μια φορά, αντιμετώπισαν πάρα πολλά προβλήματα κόντρα στην ουραγό Τρουά, θα μπορούσαν να μείνουν πίσω στο σκορ σε αρκετές περιπτώσεις, τελικά βρήκαν το γκολ στο 78’ από στημένη φάση. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές και μόλις η δεύτερη στις εφτά πιο πρόσφατες και σήμερα περιμένει του Γιρονδίνους μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

«Τρίποντο» η Γιουνάιτεντ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το «διπλό» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε καθοδική πορεία συναντάμε την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου προέρχεται από τις κολλητές ήττες από Γουέστ Χαμ (1-3), Λέστερ (1-0 για την περασμένη αγωνιστική) και Μάντσεστερ Σίτι (5-1 για Λιγκ Καπ), που χάλασαν τις πολύ καλές εντυπώσεις, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί με το φετινό ξεκίνημα. Βέβαια, αυτή η «κοιλιά» δε συνιστά και καταστροφή, με δεδομένο ότι η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, θα παραταχθεί σήμερα στο «Σέλχαρστ Παρκ» με όπλο την εξαιρετική παράδοση και με σαφή διάθεση να «ρεφάρει» για το ζευγάρι αρνητικών εμφανίσεων μέσα στην τελευταία εβδομάδα. Την περασμένη Κυριακή «ενεπλάκη» στο ισόπαλο 0-0 στο εντός έδρας ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι, για να πάρει τη σκυτάλη ο εντός έδρας αποκλεισμός από τη Μίντλεσμπρο (Τσάμπιονσιπ) στο Λιγκ Καπ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοβαθμούν με μειονέκτημα στην 3η θέση με τη Γουέστ Χαμ, όντας στο -2 από το ζευγάρι κορυφής των Σίτι και Άρσεναλ και σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτούς πέρα από τη νίκη.

Προβάδισμα για Τζίλιγχαμ

Μία ακόμη πρόταση προκύπτει από την Αγγλία, από τη League One, και είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.95 στο ματς Γουόλσολ – Τζίλιγχαμ. Δεν πάνε και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής οι γηπεδούχοι, καθώς στο τελευταίο τους παιχνίδι ήρθαν ισόπαλοι 4-4 με την Κόλτσεστερ εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Δεν είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα να δέχεται τέσσερα τέρματα από την 15η της βαθμολογίας, με δεδομένο ότι έχει και μόλις μία νίκη στα τελευταία τρία ματς. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Τζίλιγχαμ, τρέχει ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας 4 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες. Η μία από αυτές, ήρθε στο τελευταίο παιχνίδι της, στο οποίο ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σάουθεντ εντός έδρας. Είναι στο +2 από την Γουόλσολ και φυσικά θα ήθελε να κερδίσει, αλλά της κάνει και η ισοπαλία.

Χωρίς περιθώρια η Μπαΐα

Συνεχίζουμε με τη Β’ κατηγορία της Βραζιλίας, από την οποία προκύπτει μία ακόμη «δυνατή» πρόταση. Συγκεκριμένα, το «Χ2» σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Μποταφόγκο – Μπαΐα Εσπόρτε. Σαν σε προπόνηση η Μποταφόγκο διέσυρε την Ναούτικο μέσα στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με το ευρύ 1-4. Άφησε έτσι πίσω της την ήττα από την Σεαρά επιστρέφοντας έτσι άμεσα στις επιτυχίες, μετρώντας συνολικά μόλις μια ήττα στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της. Στον αντίποδα, αν και δυσκολεύτηκε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Κρισιούμα την προηγούμενη αγωνιστική, η Μπαΐα κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Κιέζα στο 88’. Ήταν η δεύτερη διαδοχική της νίκη και παρέμεινε εντός στόχων. Μεσοβδόμαδα είχε υποχρεώσεις και για το Κόπα Γκοβερναδόρ, όπου επικράτησε με 1-0 της Βιτόρια Κονκίστα. Θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα και να γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Θα τα δώσει όλα σήμερα και έχει τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προφανής… επιλογή το Over

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος, Κραϊλσχάιμ – Γκίσεν, στον οποίο θα πάμε με το Over 162.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Προφανής στόχος και των δύο ομάδων είναι η σωτηρία και στα μεταξύ τους παιχνίδια θα μετρήσουν και οι διαφορές. Απόψε αναμετρώνται για την έκτη ημέρα του πρωταθλήματος και δίνεται φαβορί η Κραϊλσχάιμ που έχει καλύτερο ρεκόρ αλλά παίζει και στην έδρα της. Το χάντικαπ -6.5 είναι απαγορευτικό γιατί η Κραϊλσχάιμ είναι ασταθής και παρουσιάζει προβλήματα στην άμυνα. Προτιμότερη επιλογή από τον αγώνα είναι το Over 162.5 που κατά κάποιο τρόπο είναι και η προφανής επιλογή. Η Κραϊλσχάιμ σκοράρει 78 και δέχεται 90 πόντους ανά αγώνα ενώ τα νούμερά της εντός αυξάνονται με 88 στην επίθεση και 86 στην άμυνα. Η Γκίσεν από την πλευρά της σκοράρει 80 και δέχεται 90 πόντους ανά αγώνα ενώ εκτός έδρας έχει 92-95 (με μια παράταση όμως). Πιθανώς θα φτάσουν και οι δύο ομάδες τους 80 πόντους οπότε η επιλογή είναι το Over 162.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.