ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με το Over 2.5 στο Λόκερεν, κερδίζει εκτός η Ανζέ

Εβδομάδα πλούσια σε δραστηριότητα είναι αυτή που διανύουμε, με τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης να έχουν στο πρόγραμμα είτε παιχνίδια Κυπέλλου, είτε εμβόλιμη αγωνιστική.

Σήμερα θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Κύπελλο Ελλάδας, Βέλγιο, Λιγκ Καπ Γαλλίας και Β’ Ιταλίας, ωστόσο δράση υπάρχει επίσης και σε Γερμανία, Αγγλία, Α’ Ιταλίας και Ολλανδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω του Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τη νομοθεσία διαδικτυακού τζόγου.

Με τα γκολ στο Λόκερεν

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Λόκερεν με τη Γάνδη, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Μπορεί η Λόκερεν να πέρασε νικηφόρα απ’ την έδρα της Βέστερλο και να επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, αυτό όμως δε στάθηκε αρκετό για να σώσει τη δουλειά του κόουτς Πέετερς. Την αμέσως επόμενη ημέρα η διοίκηση ανακοίνωσε το «διαζύγιο» μαζί του και ενημέρωσε το κοινό της ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ζορζ Λέεκενς, ο οποίος είναι ένας έμπειρος προπονητής, που στο παρελθόν έχει εργαστεί ακόμη δύο φορές στη Λόκερεν (1999-2001 και 2007-2009). Μπήκε πολύ «φουριόζος» στις προπονήσεις ο Λέεκενς, που ζήτησε μεγάλη προσπάθεια απ’ τους παίκτες του και επιθετικότητα. Σε μια περίεργη συγκυρία καλείται να αντιμετωπίσει τη Λόκερεν η Γάνδη, που έρχεται από σερί παιχνίδια σε Βέλγιο και Ευρώπη, είναι κουρασμένη και έχει απουσίες. Προέρχεται απ’ το εντός έδρας 2-2 με την Οστάνδη το Σάββατο, ένα ματς όπου προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν είχε τον τρόπο να «κλειδώσει» τη νίκη της μ’ ένα τρίτο γκολ.

«Διπλό» και πρόκριση για την Ανζέ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Τουρ – Ανζέ, όπου επιλέγουμε το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μια απ’ τις καλύτερες άμυνες της Ligue 2 διαθέτει η Τουρ, εκ των ομάδων που δεν έχουν πρωταγωνιστικό στόχο στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση της κατάταξης με 16 πόντους έπειτα από 12 αγωνιστικές, αρκετά μακριά απ’ την πρώτη τριάδα, στο +8 απ’ την τελευταία τριάδα της κατάταξης. Βάσει λογικής, δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την παραμονή, επιδίωξη τους είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουν δεχτεί μόλις 8 γκολ σε 12 ματς, «τρέχουν» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, όπου όμως πήραν τρεις ισοπαλίες και μόλις μια νίκη. Είναι γνωστό πλέον ότι η Ανζέ αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη του φετινού Σαμπιονά, καθώς έπειτα από 11 αγωνιστικές παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας με το εκπληκτικό ρεκόρ 6-4-1! Ουδείς περίμενε κάτι τέτοιο απ’ τους νεοφώτιστους, οι οποίοι διαθέτουν φοβερή ποιότητα απ’ τη μέση και μπροστά, έχουν σε πολύ καλό «φεγγάρι» αρκετούς παίκτες, στηρίζονται στην ομαδική δουλειά και το πολύ τρέξιμο. Προέρχονται απ’ το εντός έδρας 0-0 με την Γκινγκάμπ, αποτέλεσμα που ήρθε εξαιτίας της μη αποτελεσματικότητας, με την Ανζέ να έχει δοκάρι στο φινάλε για να πάρει το ματς. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο κόουτς Μουλέν υπολογίζει πάρα πολύ το Λιγκ Καπ, θέλει να δει την ομάδα του να κάνει καλή πορεία, γι’ αυτό και η Ανζέ σήμερα θα «χτυπήσει» το ματς.

Κερδίζει η Κροτόνε

Πάμε στην Ιταλία, εκεί όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» της Κροτόνε κόντρα στην Μπρέσια σε απόδοση 2.10. Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος συνεχίζει να βρίσκεται η Κροτόνε, η οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής. Μετά την (μοναδική) ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Κάλιαρι (4-0 εκτός έδρας) οι «καρχαρίες» σημείωσαν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε το συγκρότημα του Τζούριτς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λιβόρνο (3-0 εντός έδρας) και Άσκολι (1-0 εκτός έδρας). Αήττητη παραμένει η Μπρέσια στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μποσκάλια επικράτησε των Προ Βερτσέλι (2-0 εντός έδρας), Κόμο (3-1 εκτός έδρας) και Βίρτους Λαντσιάνο (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Άσκολι (0-0 εκτός έδρας), Μόντενα (2-2 εντός έδρας) και Αβελίνο (3-3 εκτός έδρας).

Με το Over 2.5 στην Κέρκυρα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την Ελλάδα και την αναμέτρηση Κέρκυρα – Παναχαϊκή, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.20. Πορεία ανάλογη της περσινής θέλει να πραγματοποιήσει η Κέρκυρα στο Κύπελλο. Οι Φαίακες έκαναν την έκπληξη και άφησαν εκτός συνέχειας τον ΠΑΟΚ, για να πάρουν αυτοί την πρόκριση στον 3ο γύρο ως δεύτεροι του Β’ ομίλου, πίσω μόνο απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια αποκλείστηκαν απ’ την ΑΕΚ, αλλά σε κάθε περίπτωση, η πορεία τους κρίθηκε απόλυτα ικανοποιητική. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα κόντρα σε Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό και Παναχαϊκή, ρεαλιστικός στόχος είναι φυσικά η δεύτερη θέση. Θα παίξει στην έδρα της κόντρα σε Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό, εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό. Ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της Παναχαϊκής στην παρούσα φάση του Κυπέλλου, κληρώθηκε σ’ έναν απαιτητικό όμιλο με δύο ομάδες Σούπερλιγκ και την Κέρκυρα, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στη Φούτμπολ Λιγκ. Η λογική λέει ότι οι Πατρινοί δε θα καταφέρουν πολλά πράγματα, δε θα προκαλέσει έκπληξη αν τερματίσουν στην τελευταία θέση του ομίλου. Το σημερινό είναι το μοναδικό εκτός έδρας ματς που θα παίξουν, στα άλλα δύο υποδέχονται Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.