ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παίρνει αποτέλεσμα η Βαλενσιέν

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και η Παρασκευή αποτελεί τη «γέφυρα» με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι σε όλα σχεδόν τα «μεγάλα» πρωταθλήματα. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας, αλλά και ένα από αυτό του μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στις προτάσεις, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να μάθετε σε ποιες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια.

Προβάδισμα η Βαλενσιέν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Σοσό – Βαλενσιέν, στην οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.90. Παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική η Σοσό, που δέχεται τη μια «σφαλιάρα» μετά την άλλη. Ηττήθηκε και απ’ τη Λανς την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι της «ουράς», δεχόμενη ένα γκολ στο 83’. Αυτή η ήττα ήταν ένα ακόμη «χτύπημα» στην ήδη καταρρακωμένη ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι πορεύονται χωρίς νίκη στις πρώτες 9 αγωνιστικές (0-4-5), διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 3 γκολ ενεργητικό. Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή, το πιθανότερο είναι ότι η διοίκηση θα καταλήξει στην απόφαση της στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Απ’ τη ζέστη στο… κρύο και αντίστροφα πηγαίνει η Βαλενσιέν, αναζητά τη σταθερότητα στην απόδοση της. Έπειτα από το εκπληκτικό 1-5 επί του Ερυθρού Αστέρα πριν τη διακοπή, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με 1-3 απ’ την Ντιζόν. Απάντησε άμεσα η Βαλενσιέν με το εκτός έδρας 0-1 επί της Κρετέιγ, ωστόσο έκανε ξανά επιστροφή στα άσχημα αποτελέσματα κόντρα στη Λανς (εντός έδρας ήττα 0-1). Πιστή στην εναλλαγή των αποτελεσμάτων η Βαλενσιέν, συνέχισε την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Τουρ, αποτέλεσμα που δεν την άφησε ικανοποιημένη, αλλά ήταν δίκαιο. Αποδοκιμασίες στο φινάλε απ’ τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν χαρεί νίκη μέχρι στιγμής φέτος (0-3-2 εντός), αφού η Βαλενσιέν κερδίζει μόνο εκτός έδρας. Μπορεί, λοιπόν, σήμερα, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σοσό!

Κερδίζει η Χέρακλες

Συνεχίζουμε με Ολλανδία και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.07 στον αγώνα Χέρακλες – Χέρενφεν. Σερί ήταν και πάει για τη Χέρακλες, που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στις ήττες. Έπειτα από πέντε σερί νίκες, η ομάδα του Άλμελο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Αλκμάαρ, απ’ την οποία ηττήθηκε απόλυτα δίκαια 3-1. Αυτή η ήττα δεν αλλάζει τα δεδομένα, ούτε φυσικά χαλάει την εξαιρετική εικόνα της Χέρακλες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, το οποίο έπειτα από 7 αγωνιστικές τη βρίσκει στην 3η θέση και στο -1 απ’ τη δεύτερη Φέγενορντ. Εντός έδρας είναι αποτελεσματικότατοι οι γηπεδούχοι, πήραν 3/3 νίκες με εξαιρετικές εμφανίσεις και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Μία ακόμη μέτρια εμφάνιση για τη Χέρενφεν την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Φίτεσε. Μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη απ’ το γεγονός ότι δεν ηττήθηκε, με το τελικό 0-0 να αφήνει παραπονούμενο τον αντίπαλο. Μπορεί να κρατά ως θετικό στοιχείο μόνο το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος δε δέχτηκε γκολ, κάτι που οφείλεται και στη φοβερή εμφάνιση του γκολκίπερ Μούλντερ, ο οποίος κατέβασε τα «ρολά». Μόνο στην πρεμιέρα κέρδισαν οι «καρδούλες» (3-1 την Ντε Γκράαφστσαπ), ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. 

Δε χάνει η Λόκερεν

Επόμενη επιλογή, το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα του πρωταθλήματος του Βελγίου, Οστάνδη – Λόκερεν. Επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις ότι δεν πατάει καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Οστάνδη. Δεν κατάφερε να περάσει απ’ την έδρα της ανεβασμένης Μουσκρόν την περασμένη εβδομάδα, με το τελικό 2-2 να την αφήνει μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένη. Αυτό διότι έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές, όμως κατόρθωσε να ισοφαρίσει αμφότερες, έστω κι αν η εμφάνιση της για ακόμη μια φορά δεν ήταν αυτή που μας είχε συνηθίσει.

Σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση βρίσκεται η Λόκερεν. Υπέστη νέα ήττα την Κυριακή, αυτή τη φορά εντός έδρας με 0-1 απ’ την Κλαμπ Μπριζ, αποτέλεσμα πάντως που δεν άξιζε. Ήταν βελτιωμένη στο επιθετικό κομμάτι, είχε φάσεις, δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία με βάση την παρουσία της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο κόουτς Πέτερς επεσήμανε ότι ήταν η κορυφαία φετινή εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο το πιθανότερο είναι για να βελτιώσει τη θέση του, καθώς οι φήμες περί απομάκρυνσης του ολοένα και αυξάνονται. Τέσσερις ήττες υπέστη η Λόκερεν στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, βρίσκεται πολύ χαμηλότερα απ’ ότι αναμενόταν στη βαθμολογία, σήμερα θα παίξει και για την ισοπαλία και θεωρούμε ότι θα καταφέρει να την πάρει, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Εστορίλ με κάλυψη

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «2 DNB» σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Σετούμπαλ – Εστορίλ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Χωρίς νίκη παραμένει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Σετούμπαλ. Μετά από τη μία και μοναδική (μέχρι στιγμής) που σημείωσε κόντρα στην Ακαδέμικα (4-0 εκτός έδρας) στις 24 Αυγούστου το συγκρότημα του Κουίμ Μασάντο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ρίο Άβε (2-2 εντός έδρας), Γκιμαράες (2-2 εντός έδρας) και Νασιονάλ Μαδέιρα (1-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τη Μαρίτιμο (5-2 εκτός έδρας).

Από τρεις σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Εστορίλ. Μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Πόρτο (2-0) στις 29 Αυγούστου το συγκρότημα του Φαμπιάνο Σοάρες επικράτησε των Μπράγκα (1-0 εντός έδρας), Τοντέλα (1-0 εκτός έδρας) και Ουνιάο Μαδέιρα (2-1 εντός έδρας). Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Σετούμπαλ και μπορεί σήμερα να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Μάλαγα με ρίσκο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, Ουνικάχα Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +5 πόντων της Ουνικάχα σε απόδοση 1.90. Η Μάλαγα φαίνεται ενισχυμένη φέτος και θα προσπαθήσει το… ακατόρθωτο, δηλαδή να κατακτήσει κάποιον τίτλο στην Ισπανία. Ακόμα και ένα Σούπερ Καπ θα ήταν εξαιρετική επιτυχία όταν στη διοργάνωση συμμετέχουν οι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της, της δίνει κάποιες ελπίδες παραπάνω αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ρεάλ.

Η Ρεάλ αναγκαστικά δεν είναι στα καλύτερά της όχι επειδή βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, αλλά κυρίως επειδή 6 από τους αθλητές της αγωνίστηκαν μέχρι τέλους στο Ευρωμπάσκετ (Ροντρίγκεζ, Φερνάντεζ, Γιουλ, Ρέγες, Χερνανγκόμεζ τροπαιχούχοι και Μασιούλις φιναλίστ) και αμέσως μετά ταξίδεψαν όλοι στην Βραζιλία για το διηπειρωτικό. Οπότε δεν είχαν την απαιτούμενη ξεκούραση αν και τα παιχνίδια με την Μπαούρου ήταν «παιδική χαρά». Το Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι πάντα μια πολύ σκληρή διοργάνωση και όταν η Ρεάλ έχει μπροστά της την γηπεδούχο, «διψασμένη» για τίτλο Μάλαγα η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη. Αναμένουμε τη Μάλαγα λοιπόν πιο έτοιμη σαν ομάδα αν και έχει πολλά νέα πρόσωπα, απλά έχει κάνει πιο ορθολογική προετοιμασία. Με ρίσκο η επιλογή είναι Μάλαγα +5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.